رهبر شهید انقلاب: اخبار خوب، مفید و امیدبخش مخابره کنید
دوشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۵
  • فارسی
  • العربیة
  • English
  • آرشیو
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
  • ایسنا ۲۴
  • شبکه‌های اجتماعی
  • بازار
  • نتایج زنده

ایسنا

  • صفحه اصلی
  • علمی و دانشگاهی
      عکس
    • علم
    • پژوهش
    • فناوری
    • جهاد دانشگاهی
    • هوش مصنوعی
    • آموزش
    • صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
    • دانش‌بنیان‌ها
  • سیاسی
      عکس
    • بدرقه رهبر شهید
    • سیاست داخلی
    • دولت
    • مجلس
    • دفاعی - امنيتی
    • حقوقی و قضایی
  • فرهنگی و هنری
      عکس
    • دین و اندیشه
    • فرهنگ عمومی
    • ادبیات و کتاب
    • سینما و تئاتر
    • تجسمی و موسیقی
    • گردشگری و میراث
    • رسانه
    • فرهنگ حماسه
  • اقتصادی
      عکس
    • اقتصاد کلان
    • تولید و تجارت
    • انرژی
    • عمران و اشتغال
    • ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • اجتماعی
      عکس
    • جامعه، شهری
    • سلامت
    • خانواده
    • آموزش و پرورش
    • محیط زیست
    • حوادث، انتظامی
    • سبک زندگی
  • جهان
      عکس
    • ایران در جهان
    • سیاست خارجی
    • آمریکا و اروپا
    • غرب آسیا و آفریقا
    • آسیا و اقیانوسیه
    • محور مقاومت
    • گزارش و تحلیل
    • انرژی هسته‎‌ای
  • ورزشی
      عکس
    • فوتبال، فوتسال
    • کشتی، رزمی
    • جهان ورزش
    • توپ و تور
    • ورزش بانوان
    • علم ورزش
    • سایر ورزش‌ها
    • ویدیوی ورزشی
    • جام جهانی‌ ۲۰۲۶
    • نتایج زنده
  • استان‌ها
      عکس
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • البرز
    • اصفهان
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان شمالی
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خوزستان
    • زنجان
    • فارس
    • قم
    • قزوین
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مرکزی
    • مازندران
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • عکس
      عکس
    • مستند
    • خبری
    • ایران
    • فتوبلاگ
    • استان‌ها
    • English
  • چندرسانه‌ای
      عکس
    • ویدیو
    • اینفوگرافیک
    • موشن‌گرافیک
    • استودیو
    • پادکست
    • دیدنی‌ها
    • ویدیوی کوتاه
    • استان‌ها
    • ایسنا ۲۴
  • ایسنا+
      عکس
    • رسانه دیگر
    • ایسنا+
    • دیدگاه
×

عکس منتخب هفته

این مجموعه شامل عکس‌های منتخب ایسنا از رویدادهای خبری یک هفته گذشته ایران ( ۲۴دی تا ۳۰ دی ۱۴۰۱) است.

  • مسابقات بین‌المللی اسکی صحرانوردی گرامیداشت دهه فجر جمعه ۳۰ دی‌ماه در دو گروه آقایان و بانوان برگزار شد. این مسابقات به مدت دو روز در دو رشته پاتیناژ ۱۰ و ۱۵ کیلومتر در پیست تمندر الیگودرز برگزار شد.
  • رقابت‌های لیگ برتر فوتبال، دو تیم پرسپولیس و ذوب‌آهن جمعه ۳۰ دی‌ماه در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند. این بازی در نهایت با پیروزی یک بر صفر شاگردان یحیی گل‌محمدی به پایان رسید.
  •  رقابت‌های لیگ برتر فوتبال، تیم‌های صنعت نفت آبادان و فولاد خوزستان،  جمعه ۳۰ دی‌ماه در آبادان به مصاف هم رفتند که بازی با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رسید.
  • پیست اسکی «تاریک دره» همدان، به‌عنوان یکی از پیست‌های بین‌المللی کشور، با طول ۱۶۰۰ متر در ۱۰ کیلومتری جنوب غربی جاده گنجنامه، بعد از بازگشایی جاده دسترسی به این پیست  درهای این پیست روز جمعه ۳۰ دی، به روی اسکی بازان باز شد.
  • رقابت‌های لیگ برتر فوتبال، دو تیم سپاهان و استقلال، پنج‌شنبه، ۲۹ دی در ورزشگاه نقش‌جهان به مصاف هم رفتند که این بازی در پایان با نتیجه دو بر یک به سود سپاهان پایان رسید.
  • در هفته نوزدهم لیگ برتر بسکتبال، دوشنبه ۲۶ دی ماه، تیم‌های پالایش نفت آبادان و ذوب آهن در آبادان به مصاف هم رفتند که در پایان تیم ذوب آهن با نتیجه ۸۹ بر ۸۸ به برتری دست یافت.
  • دیدار تیم‌های بسکتبال شهرداری گرگان و الریاضی لبنان در دوربرگشت سوپرلیگ بسکتبال غرب آسیا، چهارشنبه ۲۸ دی در سالن بسکتبال ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد که با برتری ۷۵ بر۶۱ شهرداری گرگان به پایان رسید.
  • مجموعه جهانی پاسارگاد, صبح سه شنبه ۲۷ دی ماه ۱۴۰۱ با ورود سامانه بارشی به استان فارس، رخت سفید بر تن کرد ، که زیبایی دوچندانی به این مجموعه تاریخی و فرهنگی داده است.
بنای مجموعه تاریخی پاسارگاد شیراز شامل آرامگاه کوروش، کاخ‌های هخامنشی، باغ‌های اطراف آن و آثاری از دوران اسلامی است که جزو مهم‌ترین جاذبه‌ های گردشگری شیراز محسوب می‌شود، هر سال گردشگران زیادی از داخل ایران و خارج از کشور، برای بازدید از این اثر تاریخی عظیم راهی شیراز می‌شوند.
  • زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۴ ریشتر حدود ساعت ۱۳ و ۳۸ دقیقه ظهر چهارشنبه، ۲۸ دی ۱۴۰۱  خوی در شمال آذربایجان غربی را لرزاند. در این زمین لرزه ۱۳۳ نفر مصدوم و به ۵۰۰ واحد مسکونی در ۱۵ روستا بین ۲۰ تا ۸۰ درصد خسارت وارد شده است.
  • با ورود موج سرما به برخی از استان‌های کشوردرهفته گذشته، خراسان رضوی کاهش دمای بی‌سابقه‌ای در سال‌های اخیر را تجربه کرد؛ به نحوی که دمای چند شهر دراین استان به کمتر از -۲۰ درجه رسید. در پی افزایش مصرف گاز در شهرهای استان، شبکه گاز خراسان رضوی دچار افت فشار و از روز جمعه ۲۳ دیماه گاز در بخش‌هایی از شهرهای نیشابور، خواف، تربت جام، کاشمر، سبزوار و بردسکن قطع کرد.
  • هوای بسیار سرد و زمستانی طی هفته گذشته میهمان همدانی‌ها بود به گونه‌ای که رحمت خداوند، در ارتفاعات به صورت درختان یخ زده، تصاویری بی‌نظیر برای طبیعت دوستان رقم زد. این تصاویر در منطقه گردشگری عباس آباد همدان گرفته شده است.
  • با فعال شدن سامانه بارشی، شهر میراث جهانی یزد نیز شاهد بارش برف بود. در پی این بارش کلیه ادارات و مدارس و دانشگاه‌های یزد تعطیل شد.
  • سد الغدیر ساوه به عنوان بزرگترین سد استان مرکزی، با ظرفیت ۲۷۵ میلیون مترمکعب در مساحتی به وسعت ۸۵۰ هکتار بر روی رود قره‌چای در ۲۵ کیلومتری جنوب غربی شهرستان ساوه واقع شده است. این سد در حالی ۱۷ درصد ذخیره آبی دارد که در مدت مشابه سال گذشته ۴۰ درصد ذخیره آبی داشته است. از ۴۶ میلیون مترمکعبی ذخیره آبی موجود در سد ساوه، شاید حدود ۳۰ میلیون مترمکعب آب قابلیت استفاده توسط بخش کشاورزی و شرب را داشته باشد و این آمار و ارقامی گواه شرایط بسیار خطرناک برای تابستان ساوه است .
  •  انباشت زباله در کنار گوهر رود - رودخانه‌های رشت میزبان فاضلاب و زباله، رودهایی که تا همین چند سال قبل، شنا و ماهیگیری در آن‌ها از تفریحات مردم بومی این مناطق بوده است، اما اکنون به دلیل آلودگی‌ها و بوی بد حتی نمی‌توان از کنار این رودها عبور کرد، رودخانه‌هایی که حتی از آب‌شان برای آبیاریِ زمین‌های کشاورزی نیز استفاده می‌شود
  • باغ وحش «دز» اولین پارک وحش بخش خصوصی و تنها حیات وحش استان خوزستان سال ۱۳۹۴، با مجوز رسمی سازمان حفاظت محیط زیست توسط بخش خصوصی و با هدف نگهداری اصولی گونه‌های جانوری و آموزش شهروندان در زمینه محیط زیست و حفاظت از آن در شهرستان دزفول احداث شد. این پارک وحش در مساحتی حدود هشت هکتار، بیش از دو هزار گونه از پرندگان و سایر جانوران مانند خرس، شیر، قرقاول، گرگ و روباه، گوزن اروپایی، آهو، ببر، پلنگ و راکون را نگهداری می‌کند.
  • بارش سنگین برف در همدان یکشنبه ۲۵ دی به تعطیلی دستگاه‌های اجرایی، اصناف، دانشگاه‌ها و مدارس منجر شد. همچنین بارش برف باعث مختل شدن رفت و آمد خودروها و حتی عابران پیاه و راه‌های مواصلاتی این استان شد.
  • بارش برف شهر تهران را  یکشنبه ۲۵ دیماه سفید پوش کرد. همزمان با بارش برف و باران، پارک‌ها و بوستان‌های تهران شاهد حضور مردم بودند و برخی معابر و اتوبان‌های تهران با لغزندگی و ترافیک شدید مواجه شدند.
  • کیفیت هوای تهران، سه‌شنبه ۲۷ دی با میانگین ۱۶۹ پس از بارش برف در روزهای قبل  بازهم در شرایط ناسالم برای همه افراد بود .
  • آرامگاه اخوت در منطقه دوآب راستوپی جاده سوادکوه در معرض تخریب است. این سازۀ یادبود در طول چند ماه گذشته، بیش از پیش دستخوش تغییر و تحولات و برخی آسیب‌ها شده است، نه تنها قسمتی از محوطۀ آرامگاه به دلیل احداث جاده‌ای که در فاصله کمتر از دومتری آن ساخته شد، کاملا از بین رفت، بلکه بخش‌های دیگر محوطه و دیوارها نیز به مرور زمان و بر اثر عوامل طبیعی و انسانی در حال تخریب هستند.
  • ورزشگاه بزرگ یزد به عنوان یکی از مصوبات دولت نهم، از بزرگترین طرح‌های نیمه تمام ورزشی در این استان در یک و نیم دهۀ گذشته محسوب می‌شود. هر چند احداثِ این مجموعۀ بزرگ ورزشی با وسعت ۱۴۲ هکتار در حاشیه جاده کنارگذر یزد، از سال ۱۳۸۶ کلید خورد، اما در طول ۱۵ سال گذشته پیشرفت خوبی نداشته است.
  • سیدابراهیم رییسی رئیس جمهور در ادامه فرآیند نظارت ستادی بر دستگاه‌های اجرایی و در دهمین گام،  پنجشنبه ۲۹ دیماه  در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حاضرشد و در جریان گزارش عملکرد وزیر و مسئولان ستادی واستانی این وزارت‌خانه  قرار گرفت.
  • زمان ورود دانش‌آموزان درمرحله نخست کنکور در دانشگاه تبریز- نوبت اول کنکور ۱۴۰۲، از پنجشنبه ۲۹ دی‌ماه با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم‌تجربی در سراسر کشور آغاز شد. امسال بخاطر تغییرات بسیار زیاد، برای نخستین بار کنکور دو نوبت در سال برگزارشد.
  • بازدید محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم از حوزه امتحانی دانشگاه علامه طباطبائی در حاشیه کنکور سراسری ۱۴۰۲
  • اولین کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار در سالن اجلاس سران برگزار شد . در این مراسم همسران روسای جمهور بورکینافاسو، قرقیزستان، صربستان، همسر رئیس‌جمهور اسبق گینه، همسر رئیس‌جمهور اسبق نیجر، فرستاده ویژه بانوی اول جمهوری فدرال نیجریه، بانوی اول سابق سریلانکا و همسر رئیس حزب حاکم، فرستاده ویژه رئیس جمهور سوریه، رئیس شورای مرکزی اتحادیه زنان ترکمنستان و همسر نخست‌وزیر ارمنستان حضور داشتند .زینب نصرالله دختر سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز میهمان ویژه  این مراسم بود.
۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۷
کد مطلب: 1401110100617
  • ۲۴
  • ایسنا
  • عکس منتخب هفته

اخبار مرتبط

  • عکس منتخب هفته

    عکس منتخب هفته

  • عکس «منتخب» هفته

    عکس «منتخب» هفته

  • عکس منتخب هفته

    عکس منتخب هفته

  • عکس منتخب هفته

    عکس منتخب هفته

  • عکس «منتخب» هفته

    عکس «منتخب» هفته

logo
استفاده رسانه‌های داخلی دارای مجوز از محتوا، با ذکر منبع ایسنا مجاز است.
  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
Nastooh Saba Newsroom طراحی و تولید: نستوه

© 2026 Iranian Students' News Agency. All rights reserved