کشت محصول سیبزمینی در اوایل فصل بهار در مزارع استان اردبیل آغاز شده و محصول تولیدی نیز از ماه آخر تابستان برداشت میشود. استان اردبیل به عنوان یکی از قطبهای مهم تولید محصول سیب زمینی در ایران است و ۹۵ درصد محصول سیبزمینی کشت شده در این استان را رقم آگریا و مابقی را ارقام متفرقه جِلی، فونتانه، بامبا، اسپیریت، نیلوا، کایزر، امرفونا و ساتینا تشکیل میدهد. سالانه تا ۸۰۰ هزار تن محصول سیب زمینی در استان اردبیل تولید میشود و سیبزمینی تولید شده در این استان از لحاظ کیفیت، درصد ماده خشک، وجود کمترین میزان باقی مانده سموم و کود در جایگاه برتر کشور قرار دارد و از نظر کیفیت و کمیت قابل رقابت با سیب زمینی تولیدی کشورهای اروپایی است. سیب زمینی تولید شده در استان اردبیل علاوه بر تامین سیب زمینی خوراکی مورد نیاز استان به سایر استانها و برخی کشورها مانند روسیه، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان و عراق صادر میشود.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات