توقیف محموله ۵ تنی مرغ قاچاق در ایلام توسط اطلاعات سپاه
۵ تن مرغ زنده قاچاق در مسیر خروجی درهشهر توسط سازمان اطلاعات سپاه استان ایلام، توقیف شد.
بر اساس گزارشات مردمی و با اقدام قاطع و فوری سازمان اطلاعات سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام، در بامداد امروز شنبه ۹ خردادماه؛ یک محموله ۵ تُنی مرغ زنده که قاچاقچیان قصد داشتند آن را از مسیر درهشهر از استان خارج و در استان خوزستان به فروش برسانند، با همکاری دستگاههای مرتبط از جمله سازمان جهاد کشاورزی استان، اداره کل دامپزشکی استان و اداره کل تعزیرات حکومتی استان ایلام توقیف شد.
بلافاصله محموله توقیفی در جهت تأمین پایدار امنیت غذایی مردم در اختیار کشتارگاه درهشهر قرار گرفت تا در شبکه توزیع با نرخ مصوب در اختیار مردم قرار گیرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام در روز شنبه ۹ خرداد، در این رابطه برای یکنفر پرونده قضایی تشکیل و برای طی مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است.
انتهای پیام