• پایگاه‌های اطلاع‌رسانی

  • پرتال امام خمینی (ره)
  • سایت مقام معظم رهبری
  • سایت ریاست جمهوری
  • سایت مجلس شورای اسلامی
  • سایت قوه قضاییه
  • سایت شورای نگهبان
  • سایت جهاد دانشگاهی
  • خبرگزاری‌ها

  • آنا
  • ایلنا
  • ایکنا
  • ایرنا
  • تسنیم
  • تابناک
  • دفاع مقدس
  • سینا پرس
  • شانا
  • قرآنی
  • موج
  • واحد مرکزی خبر
  • هنر آنلاین
  • دانشگاه‌ها

  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه علامه طباطبایی
  • دانشگاه صنعتی شریف
  • دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • دانشگاه شهید بهشتی
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه خوارزمی
  • دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
  • دانشگاه شهید چمران اهواز
  • دانشگاه فردوسی مشهد
  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی
  • دانشگاه پیام نور
  • دانشگاه علم و فرهنگ
  • دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • روزنامه‌ها

  • آفرینش
  • اطلاعات
  • جمهوری اسلامی
  • خراسان
  • رسالت
  • مردم‌سالاری

isna header

  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۹
  • GMT 04:59

سرویس عکس

  • مستند
  • خبری
  • ایران
  • استان‌ها
  • English

  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
  • پیوندها
  • شبکه‌های اجتماعی
  • ایسنا ۲۴
  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۹
  • GMT 04:59

سرویس عکس

  • مستند
  • خبری
  • ایران
  • استان‌ها
  • English

/در خانه بمانیم/ همدان، نوروز ۹۹

پوریا پاکیزه
۱۲ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۱

همدان، شهر تاریخ و تمدن چند هزارساله و شهر مهمان نواز تاریخ ایران که هرساله با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی و تنوع جاذبه های گردشگری میزبان هزاران گردشگر از سراسر ایران و جهان بوده در نوروز ۹۹ در سکوتی عجیب به سر می‌برد و آرامشی نه چندان مطلوب فضای پر شور شهر را فراگرفته است.شهری که خالی از میهمان بوده اما مردمان در شهر دیده می‌شوند و گویا تعطیلی شهر را هنوز باور ندارند، آری مردم همدان در حال و هوای نوروز سالیان گذشته در بهت و حیرت این روزها هستند اما چاره های ندارند تا به این شرایط تن داده و باز همدان را مملو از هم میهمان خود ببینند. شهری در سکوت که تا امروز این حال و هوا را به خود ندیده. در استان همدان بنا به دستور شورای مقابله با کرونا تمامی مراکز فرهنگی و گردشگری و همچنین پارکها تعطیل بوده و مردم استان همدان در انتظار عیدی هستند که پس از شکست کرونا در کشور شاهد آن هستیم.

  • همدان، شهر تاریخ و تمدن چند هزارساله و شهر مهمان نواز تاریخ ایران که هرساله با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی و تنوع جاذبه های گردشگری میزبان هزاران گردشگر از سراسر ایران و جهان بوده در نوروز ۹۹ در سکوتی عجیب به سر میبرد و آرامشی نه چندان مطلوب فضای پر شور شهر را فراگرفته است.
  • نمایی از شهر همدان که با شیوع کروناویروس بسیاری از مردم در خانه می مانند تا زنجیره ای بیماری را قطع کنند.
  • نمایی از شهر همدان که با شیوع کروناویروس بسیاری از مردم در خانه می مانند تا زنجیره ای بیماری را قطع کنند.
  • میدان جهاد یکی از مراکز شهر همدان است که متاسفانه با وجود شیوع کروناویروس عده ای همچنان بی توجه در رفت و آمد و تردد هستند.
  • همدان، شهر تاریخ و تمدن چند هزارساله و شهر مهمان نواز تاریخ ایران که هرساله با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی و تنوع جاذبه های گردشگری میزبان هزاران گردشگر از سراسر ایران و جهان بوده در نوروز ۹۹ در سکوتی عجیب به سر میبرد و آرامشی نه چندان مطلوب فضای پر شور شهر را فراگرفته است.
  • شهرک فرهنگیان یکی از ورودی های اصلی شهر همدان محسوب می شود که در آن رفت و آمد خودروها کنترل می شود.
  • بازار فرش فروش های همدان که در ایام عید پر رونق بود امسال به علت شیوع کروناویروس کاملا تعطیل است.
  • بازار خرید و فروش لوازم خانگی همدان که با توجه به شیوع کروناویروس تعطیل است.
  • بازار زرگر و طلافروش ها که این روز های کاملا تعطیل و خلوت است.
  • همدان، نوروز بازار میرفندرسکی همدان که هرساله در ایام نوروز شلوغ و پر رفت و آمد بود این روزها کاملا تعطیل هستند تا به کرونا غلبه کنند.
  • بازار فرش فروش های همدان که در ایام عید پر رونق بود امسال به علت شیوع کرونا کاملا تعطیل است.
  • معازه های تعطیل میدان امام خمینی همدان که در مرکز این شهر قرار دارد هم به علت شیوع کروناویروس بسته هستند.
  • بازار زرگر و طلافروش ها که این روز های کاملا تعطیل و خلوت است.
  • بلوار ارم همدان که محلی برای خوش گذرانی همدانی ها است اما متاسفانه این روز ها با وجود شیوع کروناویروس عده ای کاملا بی تفاوت این موضوع در حال رفت و آمد هستند.
  • پیاده راه بوعلی همدان که همچنان با گذشت چندین روز از شیوع کروناویروس و ایام عید همچنان جزو مکان های پر تردد در همدان به حساب می آید.
  • میدان مرکزی همدان میدان بزرگی است که امروزه با نام میدان امام خمینی همدان معروف است. طرح و نقشهٔ این میدان پیش‌تر توسط مهندس معمار آلمانی کارل فریش تهیه و اجرا شده بود،  در شهریور ۱۳۹۶ بخش ماشین‌رو آن تخریب و همه‌ی قسمت میدان، به پیاده‌راه تبدیل شد؛ با وجود شیوع کروناویروس اما عده ای برای گذراندن وفت و یا خریدهای روزانه در این میدان رفت و آمد می کنند.
  • میدان مرکزی همدان میدان بزرگی است که امروزه با نام میدان امام خمینی همدان معروف است. طرح و نقشهٔ این میدان پیش‌تر توسط مهندس معمار آلمانی کارل فریش تهیه و اجراشده بود ، در شهریور ۱۳۹۶ بخش ماشین ‌رو آن تخریب و همه‌ی قسمت میدان، به پیاده‌راه تبدیل شد؛ با وجود کروناویروس اما عده ای برای گذراندن وقت و یا خریدهای روزانه در این میدان رفت و آمد می کنند.
  • همیدان مرکزی همدان میدان بزرگی است که امروزه با نام میدان امام خمینی همدان معروف است. طرح و نقشهٔ این میدان پیش‌تر توسط مهندس معمار آلمانی کارل فریش تهیه و اجرا گردیده بود ولی در شهریور ۱۳۹۶ بخش ماشین‌رو آن تخریب و همه‌ی قسمت میدان، به پیاده‌راه تبدیل شد؛ با وجود کروناویروس اما عده ای برای گذراندن وفت و یا خریدهای روزانه در این میدان رفت و آمد می کنند.
  • میدان مرکزی همدان میدان بزرگی است که امروزه با نام میدان امام خمینی همدان معروف است. طرح و نقشهٔ این میدان پیش‌تر توسط مهندس معمار آلمانی کارل فریش تهیه و اجرا شده بود ولی در شهریور ۱۳۹۶ بخش ماشین‌رو آن تخریب و همه‌ی قسمت میدان، به پیاده‌راه تبدیل شد؛ با وجود کروناویروس اما عده ای برای گذراندن وقت و یا خریدهای روزانه در این میدان رفت و آمد می کنند.
  • عمارت نظری همدان بنایی است مربوط به عصر قاجار که اکنون مکان استقرار اداره میراث فرهنگی همدان می‏باشد.
  • مجتمع تفریحی عباس آباد که به بام همدان معروف است یکی دیگر از مکان های گردشی و تفریحی همدان محسوب می‌شود که در طول سال در فصل های مختلف مملو از جمعیت است که این روزها کاملا تعطیل و خلوت است.
  • مجتمع تفریحی عباس آباد که به بام همدان معروف است یکی دیگر از مکان های گردشی و تفریحی همدان محسوب می‌شود که درطول سال در فصل های مختلف مملو از جمعیت است که این روزها کاملا تعطیل و خلوت است.
  • همدان، نوروز ۹۹ ابوعلی سینای یکی از مهمترین دانشمندان ایرانی بوده که شهرت جهانی داشته و آرامگاه وی در استان همدان قرار گرفته و سالانه تعداد زیادی از مسافرانی که به این شهر سفر می کنند به بازدید از مقبره ی وی می روند؛اما نوروز 99 این آرامگاه به علت کروناویروس کاملا بسته است
  •  ابوعلی سینای یکی از مهمترین دانشمندان ایرانی بوده که شهرت جهانی داشته و آرامگاه وی در استان همدان قرار گرفته و سالانه تعداد زیادی از مسافرانی که به این شهر سفر می کنند به بازدید از مقبره ی وی می روند؛اما نوروز 99 این آرامگاه به علت کروناویروس کاملا بسته است .
  • ابوعلی سینای یکی از مهمترین دانشمندان ایرانی بوده که شهرت جهانی داشته و آرامگاه وی در استان همدان قرار گرفته و سالانه تعداد زیادی از مسافرانی که به این شهر سفر می کنند به بازدید از مقبره ی وی می روند؛اما نوروز 99 این آرامگاه به علت شیوع کروناویروس کاملا بسته است اما عده برای گذراندن وقتشان به فضای سبز این آرامگاه می آیند.
  • میدان شیرسنگی یکی دیگر از مکان های تاریخی و گردشگری استان همدان محسوب می شود که خالی از جمعیت و بدون مسافر دیده می شود.
  • خیابان اکباتان همدان یکی از شش خیابان منتهی به میدان اصلی شهر همدان که در آن مغازه های زیادی وجود دارد که در این ایام کاملا تعطیل هستند.
  • هرساله شهرداری همدان با فرارسیدن ایام نوروز المان هایی متناسب با ابن ایام در نقاط مختلف شهر نصب می کنند.
  • هرساله شهرداری همدان با فرارسیدن ایام نوروز المان هایی متناسب با این ایام در نقاط مختلف شهر نصب می کنند.
  • عده ای که بدون توجه به اوضاع بحرانی و شیوع کروناویروس در سطح شهر در تردد هستند.
  • بسیاری از مکان های زیارتی و امام زاده ها که برای قطع زنجیره کروناویروس همانند دیگر اماکن تعطیل و بسته هستند
  • آرامگاه شاعر باباطاهر عریان که هرساله در این ایام نوروزی شلوغ و مملو از جمعیت بود در نوروز 99 به علت کروناویروس تعطیل  خلوت است.
  • مجتمع تاریخی و تورسیتی گنجنامه که هفته گذشته به علت حضور بسیاری از مردم در این مکان برای جلوگیری از شیوع کروناویروس ورودی های منتهی به این مکان کاملا مسدود شد.
  • مجتمع تاریخی و تورسیتی گنجنامه که هفته گذشته به علت حضور بسیاری از مردم در این مکان برای جلوگیری از شیوع کروناویروس ورودی های منتهی به این مکان کاملا مسدود شد.
  • ورودی اصلی شهرتاریخی هگمتانه که به علت شیوع کرونا ویروس تعطیل و پذیرای گردشگران نیست.
  • طبیعت بهاری نوروز 99 همدان
  • دبیر مرتضی فرج آبادی
  • همدان
  • در خانه بمانیم
  • کروناویروس
  • همه_باهم_علیه_کرونا
  • استانی-عکس

اخبار مرتبط

  • /در خانه بمانیم/

    قم، نوروز ۹۹

  • /در خانه بمانیم/

    یزد، نوروز ۹۹

  • /در خانه بمانیم/

    اراک، نوروز ۹۹

  • مدیران خودرو

لینکستان

    رزرو هتل مشهد جمینجا خرید سی پی لیفت صورت با نخ بلیط اتوبوس دانلود آهنگ خرید سرور مجازی پهنای باند اختصاصی بوکینگ گوسفند زنده روغن هیدرولیک تجهیزات پزشکی بررسی علت بیماری‌ ها بهترین جراح بینی بلیط هواپیما ارزان‌ترین تورهای داخلی و خارجی دوره آنلاین زبان ثبت شرکت بلیط استانبول به تهران رزرو هتل بلیط هواپیما خارجی ویزای دبی تور تجهیزات و ماشین‌آلات صنعتی سم برای ساس چاپ لیبل uv dtf قیمت تشک خرید بک لینک طراحی سایت آهنگ جدید ایرانی کلاس تیزهوشان ششم تور قبرس شمالی پارتیشن شیشه‌ ای ساخت پرسشنامه آنلاین نوبت‌دهی آنلاین پزشکان پهنای باند اختصاصی رتبه‌ بندی شرکت متخصص گوش و حلق و بینی طراحی سایت شرکتی تابان شهر چاپ تصفیه آب خانگی خرید سی‌ پی کالاف
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
علی
۱۳۹۹-۰۱-۱۲ ۱۷:۵۸

چه عجب! غیرت به خرج دادند! البته اون بلوار ارم و مسیر آرامگاه برای انتقال بیماری کافیه... واقعا برام سواله: اون آدم ها توی بلوار ارم چی میخوان؟!!!!!

پاسخ
avatar
اسدی
۱۳۹۹-۰۱-۱۲ ۱۹:۵۱

افرین بر کسانی که رعایت میکنند مخصوصا سیزدهم

پاسخ
avatar
نیکا
۱۳۹۹-۰۱-۱۳ ۰۲:۱۳

خواهشا به دوستان بگین قرنطینه این نیست که بیرون نرن تورو خدا خونه اقوام ودوستان هم دور هم جمع نشین خیلی ها دوره افتادن هر شب خونه یک فامیل شب نشینی میرن به نظر خودشان هم همین که در خونه موندن یعنی قرنطینه رو رعایت کردن

پاسخ
ISNA
  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
علمی و دانشگاهی
  • علم
  • پژوهش
  • فناوری
  • جهاد دانشگاهی
  • هوش مصنوعی
  • آموزش
  • صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • دانش‌بنیان‌ها
  • پیشرفت
  • rubika-icon
  • eitaa-icon
  • bale-icon
  • soroush-icon
  • telegram-icon
  • youtube-icon
  • x-icon
  • instagram-icon
  • rss-icon
  • aparat-icon
Nastooh Logoنرم‌افزار تحریریهٔ نستوه
© 2025 Iranian Students' News Agency. All rights reserved