شنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۲۳:۵۲
منبع: نمایندگی خوزستان
ارائه خدمات اورژانس به ۶ بیمار خوزستان در حوادث امروز

ارائه خدمات اورژانس به ۶ بیمار خوزستان در حوادث امروز

خوزستان (ایسنا) - سخنگوی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از ارائه خدمات اورژانسی به ۶ بیمار خوزستان خبر داد. 

عارف شرهانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: صبح امروز (۱۲ اردیبهشت ماه) بیمارستان شهدای ایذه برای انتقال یک مرد ۳۳ ساله که دچار مسمومیت دارویی شده بود، از ستاد بحران دانشگاه علوم‌ پزشکی جندی شاپور اهواز درخواست اعزام بالگرد اورژانس هوایی کرد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت این گزارش، اعزام بالگرد اورژانس هوایی اهواز به این ایذه انجام شد و در کمترین زمان ممکن بیمار به بیمارستان رازی اهواز انتقال یافت. ماموریت این بالگرد ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه به پایان رسید.

شرهانی گفت: در حادثه برخورد یک دستگاه خودروی پژو پارس و یک دستگاه پراید که ساعت ۱۵:۲۰ امروز در کمربندی رامهرمز رخ داد نیز پنج نفر مصدوم شدند. مصدومان این حادثه که چهار مرد ۱۶، ۱۷، ۳۶ و ۷۲ ساله و یک زن ۶۲ ساله بودند، توسط تکنسین‌های اورژانس به بیمارستان مادر رامهرمز انتقال یافتند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها