• یکشنبه / ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400011506203
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

استاندار:

برندسازی محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان ضروری است

برندسازی محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان ضروری است

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: برندسازی محصولات کشاورزی استان خصوصا حنا، چای ترش، خرما و میوه‌های خاص استان برای توسعه بخش کشاورزی و خصوصا معرفی جایگاه بخش کشاورزی سیستان وبلوچستان در کشور ضروری است.

به گزارش ایسنا احمد علی موهبتی ۱۵ فروردین ماه در نشست با مسئولان سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: برخلاف همه محدودیت ها سهم بخش کشاورزی درایجاد اشتغال استان از سایر بخش ها بیشتر است و بخش اعظم نیروی کار در بخش کشاورزی فعالیت دارند.

وی خدمات مجموعه جهادکشاورزی کشاورزی استان در توسعه متوازن بخش کشاورزی را بی بدیل خواند و افزود: برای دست یابی به توسعه همه جانبه باید تحرک و نقش آفرینی مردم و بهره برداران را بیش از پیش مهیا کنیم.

استاندار سیستان وبلوچستان با بیان اینکه با حداقل های منابع آب و خاک می‌توان به حداکثرهای اعجاب‌انگیزی در تولید دست یابیم افزود: تولید بیشتر ضامن امنیت پایدار خواهد بود.

وی گفت: در سالی که گذشت  گام‌های بلندی برای رفع موانع تولیدبرداشته شده و نیاز است دولت ومجلس هم بخش کشاورزی سیستان وبلوچستان را حمایت کنند.

موهبتی بیان کرد: برندسازی محصولات کشاورزی استان خصوصا حنا، چای ترش، خرما و میوه‌های خاص استان برای توسعه بخش کشاورزی و خصوصا معرفی جایگاه بخش کشاورزی سیستان وبلوچستان در کشور ضروری است.

وی گفت: به دلیل شرایط اقلیمی سال آبی خوبی نداریم و نیاز است از منابع آب و خاک با بکار گیری شیوه های نوین آبیاری، حداکثری بهره وری از آب موجود در افزایش تولیدات بخش کشاورزی داشته باشیم.

وی آینده درخشانی را با وجود ظرفیت های شیلاتی برای جنوب استان بویژه سواحل مکران متصور شد وگفت: توسعه فعالیت‌های شیلاتی در صیدانواع ماهی، پرورش میگو و صنایع مرتبط به زودی رونق دوچندانی دراستان ایجاد خواهد کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان نیز در این نشست به ظرفیت های تولیدی در زیر بخش‌های زراعت، باغبانی، دام و طیور، شیلات و جنگل و مرتع اشاره کرد و گفت: برای بالفعل کردن همه توانمندی های بخش کشاورزی باید برای هر زیر بخش برنامه تولید کنیم تا با بهره‌گیری از همه منابع بتوانیم جایگاه بخش کشاورزی را ارتقا دهیم.

محمد علی نیکبخت افزود: تاکنون ١٣ برنامه برای ارتقا و توسعه زیر بخش‌های مختلف کشاورزی با هماهنگی وزارت جهادکشاورزی تدوین شده است.

وی جنوب سیستان و بلوچستان را یک فرصت استثنایی برای تولید تولید میوه های گرمسیری برشمرد و گفت: با اجرای طرح های توسعه ای می‌توانیم بخش اعظم نیاز کشور به میوه‌های گرمسیری خصوصا موز کشور را تامین کنیم که این امر در ایجاد فرصت های شغلی جدید و ایجاد درآمد اقتصادی در منطقه بسیار حائز اهمیت است.

وی گفت: با توجه به زیر ساخت‌های موجود و توانمندی خاص استان در پرورش دام، سیستان و بلوچستان می‌تواند در قالب یک برنامه پنج ساله بخش اعظم کمبود گوشت قرمز کشور را در استان تولید و به بازار عرضه کند و  برنامه اجرایی این طرح، تدوین و آماده اجراست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان افزود: در حال حاضر مرحله سوم آبیاری به مزارع دشت سیستان در حال انجام است و برای نهایی شدن طرح عظیم آبرسانی به ۴۶هزارهکتار ازاراضی دشت سیستان، تشکیل سازمان بهره‌بردار و نظام بهره‌برداری ضرورت دارد.

وی با اشاره به مزیت های طرح سیستان اظهار کرد: با وجود طرح آبرسانی امکان اجرای هر نوع الگوی کشت در منطقه وجود دارد.

نیکبخت تاکید کرد: بهره‌گیری از سیستم‌های نوین آبیاری با توجه به شرایط اقلیمی استان ضرورت بخش کشاورزی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.