شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۰
منبع: نمایندگی لرستان
سرانه فضای دانشگاه لرستان به ۱۴.۲ درصد رسیده است

رئیس دانشگاه:

سرانه فضای دانشگاه لرستان به ۱۴.۲ درصد رسیده است

لرستان (ایسنا) - رئیس دانشگاه لرستان گفت: سرانه فضای دانشگاه به ۱۴.۲ درصد رسیده است.

دکتر خسرو عزیزی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سرانه دانشگاه در دو بعد سرانه آموزشی و سرانه کل سنجیده می‌شود.

وی اضافه کرد: سرانه کل شامل آموزشی، پژوهشی، رفاهی و ... است.

رئیس دانشگاه لرستان با بیان اینکه در سال ۹۲ در خصوص سرانه آموزشی با استانداردها فاصله زیادی داشتیم، گفت: دانشگاه در مورد سرانه این دو (فضای آموزشی و سرانه کل) در سال مذکور خیلی با استاندارها فاصله داشت.

عزیزی بیان کرد: سرانه فضای دانشگاه لرستان در سال ۹۲، ۷.۳ درصد بوده و این مهم در سال ۹۹، به ۱۴.۲ درصد رسیده است.

وی عنوان کرد: از سال ۹۳ تاکنون ۴۰ هزار مترمربع به سرانه کل دانشگاه لرستان افزوده شده است.

رئیس دانشگاه لرستان اظهار کرد: سرانه کل شامل (پروژهشی، آموزشی، خوابگاهی، سالن ورزشی، زمین فوتبال روباز، اداری و کلاس‌های درس)   بوده و در این راستا ۱۰۰ درصد رشد داشتیم.

عزیزی یادآور شد: در دانشگاه لرستان از بدو تاسیس تاکنون بین ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزار مترمربع زیربنا داشتیم و این درحالیست که  دوره دولت تدبیر و امید ۴۰ هزار متر مربع آن به انجام رسیده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها