دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۹
منبع: نمایندگی زنجان
روایت مردان نمکی زنجان در دانشگاه بوخوم آلمان

به بهانه افتتاح نمایشگاه‌ مجازی «مرگ در نمک»؛

روایت مردان نمکی زنجان در دانشگاه بوخوم آلمان

زنجان (ایسنا) - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، از افتتاح نمایشگاه‌ مجازی مرگ در نمک، روایت باستان‌شناسانه از سرزمین پارس به میزبانی موزه معدن و دانشگاه بوخوم آلمان خبر داد.

به‌گزارش ایسنا و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، امیر ارجمند گفت: در این نمایشگاه مجازی، تصاویر و طرح‌های گرافیکی از مراحل کشف مردان نمکی، نتایج تحقیقات ایران و آلمان در مورد مردان نمکی پارچه‌ها، لباس‌ها و آثار چرمین، مراحل مرمت اشیاء و مردان نمکی در ایران و آلمان و تصاویر و ویدیوهایی از مراحل فعالیت‌ها و یافته‌های معدن نمک چهرآباد زنجان منتشر می‌شود.

وی افزود: این نمایشگاه‌های مجازی از ۱۸ فروردین‌ماه رأس ساعت ۱۸:۳۰ به ‌صورت هم‌زمان در ایران و آلمان با سخنرانی و با حضور مقامات فرهنگی دو کشور آغاز به کار کرد.

این مسئول ادامه داد: این نمایشگاه‌ها به‌ صورت رایگان و با پیوند مرگ در نمک، روایت باستان‌شناسانه از سرزمین پارس در وب‌گاه موزه معدن آلمان در بوخوم به آدرس https://tod-im-salz.de به مدت یک سال در دسترس علاقه‌مندان خواهد بود.

ارجمند خاطرنشان کرد: در این افتتاحیه ویدیویی در حوزه پژوهش، حفاظت و مرمت مردان نمکی توسط ابوالفضل عالی، مسئول پروژه مردان نمکی این اداره‌کل، شهرزاد امین‌شیرازی عضو هیئت‌علمی پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاریخی و فرهنگی و ساسان سعیدی مسئول گرافیست دانشگاه بوخوم آلمان ارائه شد.

گفتنی است، این آثار به ‌زودی صورت فیزیکی در موزه فرانکفورت به نمایش گذاشته خواهد شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها