• دوشنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400012312495
  • خبرنگار : 50029

مدیرکل استاندارد فارس:

طرح نظارتی استاندارد فارس در ماه رمضان اجرایی می‌شود

طرح نظارتی استاندارد فارس در ماه رمضان اجرایی می‌شود

ایسنا/فارس مدیرکل استاندارد فارس گفت: در آستانه ماه رمضان و با توجه به افزایش تقاضا برای برخی کالاها، طرح ویژه نظارتی این ایام در استان اجرا می‌شود.

سید مرتضی رهنما دوشنبه ۲۳ فروردین در جمع خبرنگاران گفت: بازرسان استاندارد در قالب این طرح نظارت ویژه‌ای بر قنادی‌ها که مصرف کننده عمده شکر و روغن هستند و همچنین آرد که کالاهای مشمول استاندارد اجباری است، خواهند داشت.

 او خاطرنشان کرد: تخم مرغ و مواد لبنی باید در یخچال نگهداری شود و همچنین آب معدنی نباید یخ بزند و یا در معرض نور مستقیم افتاب باشد.

مدیرکل استاندارد فارس ادامه داد: تمام مواد اولیه زولبیا و بامیه اعم از شکر، روغن، آرد و همچنین جعبه مقوایی آن مشمول استاندارد اجباری است و بازرسان اداره استاندارد باحضور در قنادی‌ها، بر مصرف این اقلام نظارت کرده تا جعبه‌های مقوایی تهیه شده از مواد ضایعاتی مورد استفاده قرار نگیرد و یا زولبیا و بامیه در روغن‌های سیاه پخت نشود. 

رهنما از مصرف کنندگان خواست اقلام مورد نیاز خود را از مکان‌های معتبر تهیه کنند و از خرید کالای بدون علامت استاندارد و یا کالایی که در کنار جاده و یا مکان‌های نامناسب عرضه می‌شود، خودداری کنند.

او افزود: تمام شهروندان و هم استانی‌ها می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را طریق شماره تلفن‌های ۱۵۱۷ و ۳۶۲۹۰۹۰۶ به این اداره کل منعکس کنند تا بازرسان این اداره کل در نخستین فرصت موضوع را پیگیری کنند.

رهنما یادآور شد که هم استای‌ها می توانند برای اطمینان از اصالت علامت استاندارد حک شده بر روی کالا کد ده رقمی درج شده در زیر علامت استاندارد را به سامانه پیامکی  ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال تا از اصالت نشان استاندارد اطمینان حاصل کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.