• چهارشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400012514112
  • منبع : نمایندگی همدان

فرمانده سپاه کبودراهنگ اعلام کرد

شناسایی ۸۰۰۰ خانواده نیازمند در کبودراهنگ/ توزیع ۱۲ هزار بسته معیشتی بین این خانواده‌ها

شناسایی ۸۰۰۰ خانواده نیازمند در کبودراهنگ/ توزیع ۱۲ هزار بسته معیشتی بین این خانواده‌ها

ایسنا/همدان فرمانده سپاه شهرستان کبودراهنگ از توزیع بیش از ۸۰۰۰ بسته معیشتی، آموزشی و بهداشتی به ارزش ۵.۵ میلیارد تومان در طول یک سال بین خانواده های آسیب پذیر کرونایی شهرستان خبر داد.

سرهنگ محمود بداغی در حاشیه برگزاری یازدهمین رزمایش کمک‌های مؤمنانه شهرستان کبودراهنگ در گفت‌وگو با ایسنا، آغاز توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی به ارزش هر بسته ۵۰۰ هزار تومان در بین خانواده های آسیب پذیر شناسایی شده توسط نیروهای بسیجی سپاه شهرستان را از جمله برنامه های استقبال از ماه مبارک رمضان برشمرد.

وی اظهار کرد: در وضعیت افزایش شیوع ویروس کرونا و همه گیری این بیماری نیاز است برای حمایت از اقشار آسیب پذیر با اجرای رزمایش های فرهنگی، اقتصادی به کمک همشهریان بشتابیم، بر همین اساس هدف بر این است در سپاه شهرستان کبودراهنگ به همت مردم، خیرین و بسیجیان پایگاه های مقاومت شهرستان با توزیع بسته های معیشتی گره ای کوچکی از مشکلات مردم را باز کنیم.

فرمانده سپاه شهرستان کبودراهنگ با اشاره به تعداد بسته های توزیع شده در رزمایش یازدهم خاطرنشان کرد: در آستانه ماه مبارک رمضان بیش از ۴۰۰ بسته معیشتی به ارزش هر بسته ۵۰۰ هزار تومان در بین اقشار آسیب پذیر شناسایی شده شهرستان توزیع شد.

وی تصریح کرد: با شیوع بیماری کرونا و با توجه به آسیب جدی این بیماری در معیشت و اقتصاد برخی خانواده ها به همت نیروهای بسیجی و خیرین شهرستان در یک سال گذشته بیش از ۸۰۰۰ بسته معیشتی، آموزشی و بهداشتی به ارزش پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در بین خانواده های آسیب پذیر کرونایی توزیع شده است.

بداغی یادآور شد: در راستای اجرای فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای سراسری رزمایش کمک های مؤمنانه و کمک به خانواده های آسیب دیده از کرونا یازدهمین مرحله از این رزمایش همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان با تهیه و توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در سالن ۹ دی سپاه ناحیه کبودراهنگ انجام شد.

فرمانده سپاه شهرستان کبودراهنگ ادامه داد: در مجموع تاکنون در این رزمایش ۸۰۰۰ خانواده نیازمند شناسایی شده که در ۱۱ مرحله از این رزمایش، ۱۲ هزار بسته معیشتی بین این خانواده ها توزیع شده است.

وی گفت: ۲۵۰ دستگاه گوشی و تبلت و ۱۲۰۰ بسته لوازم التحریر برای دانش آموزان، ۵۱ سری لوازم خانگی، ۸۵ رأس دام ذبح شده برای توزیع گوشت گرم، توزیع پوشاک و ... از دیگر اقلامی است که تاکنون در این رزمایش تهیه و توزیع شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha