• دوشنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۷:۳۸
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1400013017503
  • خبرنگار : 90111

رکورد جدید هالند با دورتموند

رکورد جدید هالند با دورتموند

مهاجم بوروسیا دورتموند با دبل در دیدار برابر وردربرمن یک رکورد جدید را به نام خود به ثبت رساند.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپورت، بوروسیا دورتموند در هفته بیست و نهم رقابت های بوندسلیگا با نتیجه 4 بر یک برابر وردربرمن به پیروزی دست پیدا کرد. ارلینگ هالند در این بازی هم درخشید و توانست دو گل به ثمر برساند تا یک رکورد جدید را به نام خود ثبت کند.

شبکه آماری اوبتا اعلام کرد که هالند نخستین بازیکن در تاریخ باشگاه بوروسیا دورتموند است که توانسته 9 بار در یک فصل دبل و یا بیشتر از دو گل به ثمر برساند.

هالند که زمستان سال قبل به دورتموند پیوست عملکرد خیره کننده در این تیم داشته است. او مورد توجه چند تیم بزرگ اروپایی قرار گرفته و بعید به نظر می‌رسد که در دورتموند بماند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha