• چهارشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400020100249
  • خبرنگار : 50187

مدیر روابط عمومی برق منطقه ای کرمان اعلام کرد

دعوت از هنرمندان استان کرمان برای حضور در جشنواره "آب و انرژی"

دعوت از هنرمندان استان کرمان برای حضور در جشنواره "آب و انرژی"

ایسنا/کرمان مدیر روابط عمومی شرکت برق منطقه ای استان کرمان از فیلم سازان استان برای حضور در جشنواره "آب و انرژی" دعوت کرد .

"محسن عباسپور" امروز اول اردیبهشت ماه گفت: نخستین جشنواره 100 ثانیه ای آب و انرژی توسط وزارت نیرو با همکاری سازمان یونسکو برگزار می شود.

وی افزود: این جشنواره با هدف آگاهی بخشی در خصوص اهمیت مدیریت مصرف آب و انرژی در راستای حفظ محیط زیست، ترغیب و تشویق مردم به مدیریت مصرف بهینه آب و برق به ویژه در زمان های بحران -  نحوه بهره برداری از منابع آب و انرژی -  آشنایی با فرایند تولید انرژی و آب و توزیع و مصرف آن برگزار می شود.

عباسپور تصریح کرد: علاقه مندان می توانند آثار خود را تا تاریخ 17 اردیبهشت ماه جاری از طریق سایت جشنواره به نشانی www.100-we.com  ثبت کنند .

وی اضافه کرد : این جشنواره در سه بخش مستند، داستانی و انیمیشن در 25 خرداد 1400 به مناسبت هفته گرامیداشت محیط زیست به میزبانی وزارت نیرو و دفتر یونسکو برگزار و به نفرات اول تا سوم تندیس جشنواره و جوایز نقدی به ترتیب برای نفر اول 1000 دلار،  نفر دوم 700 دلار و نفر سوم 300 دلار برای فیلمسازان خارجی و معادل ریالی آن جهت فیلمسازان داخلی پرداخت می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha