• پنجشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۴:۳۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400020201190
  • خبرنگار : 71588

دعوت ترکیه از وزیر رژیم صهیونیستی برای سفر به این کشور

دعوت ترکیه از وزیر رژیم صهیونیستی برای سفر به این کشور

آنکارا وزیر انرژی رژیم صهیونیستی را برای شرکت در نشستی در آنتالیا رسما دعوت کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، شبکه عبری زبان «کان» اعلام کرد، ترکیه از یووال اشتاینتس، وزیر انرژی این رژیم جهت شرکت در کنفرانسی رسمی در شهر آنتالیا واقع در جنوب ترکیه دعوت به عمل آورده است که این اقدام، نخستین گام ترکیه در قبال "اسرائیل" از سال ۲۰۱۸ میلادی است.

طبق گزارش این شبکه رژیم صهیونیستی، وزیر انرژی این رژیم از مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه جهت مشارکت در کنفرانسی که قرار است در ماه ژوئن آتی برگزار شود، دعوتنامه رسمی دریافت کرده است.

این شبکه عبری زبان گزارش داد، سخن گفتن در خصوص برگزاری یک کنفرانس دیپلماتیک رسمی با نظارت رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه وجود دارد و از زمانی که ترکیه سفیرش را در اراضی اشغالی در سال ۲۰۱۸ پس از اقدامات خشونت‌آمیزی که در حصار مرزی در غزه به وقوع پیوست، بازگرداند، این نخستین اقدامی است که آنکارا آن را اتخاذ می‌کند.

شبکه عبری زبان «کان» همچنین گزارش داد، از آن زمان، اردوغان با تندی و شدت علیه "اسرائیل" صحبت کرده است و هدف از این دعوت آنکارا، تلاش برای تحکیم روابط با رژیم صهیونیستی در پی نزاع بر سر گاز در دریای مدیترانه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha