چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۱
منبع: نمایندگی خراسان جنوبی
بزرگترین سازه آبخیزداری مرزی خراسان جنوبی آبگیری شد

در پی بارش‌های رگباری؛

بزرگترین سازه آبخیزداری مرزی خراسان جنوبی آبگیری شد

خراسان جنوبی (ایسنا) - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی اظهار کرد: بارش‌های رگباری روزهای اخیر، موجب آبگیری بزرگترین سازه آبخیزداری خراسان جنوبی در دهستان لانو واقع در مرز مشترک ایران و افغانستان شده است.

علیرضا نصرآبادی، امروز چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت به خبرنگاران رسانه‌های گروهی گفت: در حالی که این سازه با پیشرفت ۶۰ درصدی در حال ساخت است، آبگیری شد و خوشحالی کشاورزان این منطقه را در پی داشت.

به گزارش ایسنا، وی افزود: سازه آبخیزداری دهستان لانو می‌تواند باعث افزایش دبی هفت قنات شود و هفت آبادی با جمعیت ۱۷۰۰ خانوار از روستاهای پایین دست از مزایای اجرای این سازه آبخیزداری بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: این سازه آبخیزداری با حجم آبگیری ۷۰ هزار مترمکعب، بزرگترین سازه آبخیزداری در حال اجرا در خراسان جنوبی است که با همکاری قرارگاه عملیاتی شهید ناصری و اداره کل منابع طبیعی ساخته می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها