• شنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400021811769
  • منبع : نمایندگی مازندران

اعلام زمان مبارزه با آفات در باغ‌های سیاه ریشه و کیوی

اعلام زمان مبارزه با آفات در باغ‌های سیاه ریشه و کیوی
عکس تزیینی است

ایسنا/مازندران مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران زمان مناسب مبارزه شیمیایی با آفت سپردار سفید توت را از 16 تا 30 اردیبهشت ماه امسال اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، عبدالرحمن زاغی با اشاره به ضرورت مبارزه به موقع با آفت سپردار سفید توت در باغات سیاه ریشه و کیوی، زمان مناسب مبارزه شیمیایی این آفت را از ۱۶ تا ۳۰ اردیبهشت ماه امسال اعلام کرد و گفت: براساس ردیابی و بازدیدهای میدانی از باغات هلو، شلیل و کیوی، پوره زایی نسل اول آفت سپردار سفید توت آغاز شده است.

وی مدیریت آفت سپردار سفید توت در قالب مبارزه تلفیقی شامل مبارزه مکانیکی از قبیل پاک کردن تنه و شاخه‌های ضخیم با اسکاچ نرم یا گونی و حذف و هرس سرشاخه‌های شدیداً آلوده را توصیه کرد.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران سمپاشی پس از خروج ۷۰ درصد پوره‌ها از تخم قبل از ترشح سپر با سموم توصیه شده مانند دورسبان، اتیون، آپلاود و آدمیرال، دیازینون ۶۰%EC براساس دوز توصیه شده در نسخه گیاهپزشکی را به باغداران توصیه و تصریح کرد: با توجه به اهمیت صادرات میوه کیوی، برای کنترل شیمیایی از سموم توصیه شده با سمپاش پشتی تلمبه ای روی تنه و شاخه های اصلی درخت استفاده شود.

وی با اشاره به حساسیت شدید درختان سیاه ریشه به ترکیبات روغنی در فصل رشد، به باغداران و بهره‌برداران توصیه کرد: از اختلاط حشره‌کش‌های توصیه شده با روغن امولسیون شونده خودداری و از سمومی که در ظروف اصلی بسته بندی و پلمپ شده و دارای برچسبی که نشان‌دهنده مشخصات کامل سم اعم از نام شرکت سازنده، تاریخ تولید، شماره پارت و بچ باشند و از فروشگاه های مجاز در قبال اخذ فاکتور خریداری شده در سمپاشی استفاده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.