• سه‌شنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۷:۴۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400022114247
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان:

شناسایی یک بیمار مبتلا به کرونای هندی در میناب

شناسایی یک بیمار مبتلا به کرونای هندی در میناب

ایسنا/هرمزگان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان از شناسایی یک بیمار مبتلا به کرونای هندی در میناب خبر داد.

دکتر فاطمه نوروزیان در گفت و گو با ایسنا، افزود: ۲۰ اردیبهشت، پنج نفر بر اثر ابتلای به کرونا در هرمزگان جان باختند و شمار کل جان باختگان این بیماری در استان به هزار و ۱۹۰ نفر رسید.

وی با بیان اینکه اکنون امروز نیز ۱۱۴ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شدند، تصریح کرد: اکنون در مجموع ۴۰۵ نفر در بیمارستان‌های استان تحت مراقبتند و از مجموع بستری ها، ۷۲ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال ۱۰ نفر از آن‌ها وخیم است.

 سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه قرنطینه شهر کوشکنار پارسیان پس از کنترل شیوع کرونای آفریقایی پایان یافت، اظهار کرد: پس از آزمایش کرونا از دو فردی که در شهرستان میناب مشکوک به کرونای هندی بودند، نتیجه آزمایش یک نفر آن‌ها مثبت اعلام شد.

وی با اشاره به اینکه  علائم کرونای هندی شبیه به کرونای نوع چینی است، ادامه داد: نتیجه تست پی سی آر ویروس کرونای هندی عمدتاً منفی است و مردم داشتن علامت را بر نتیجه مثبت پی سی آر ترجیح دهند و در صورت داشتن علامت سریعاً برای درمان و قرنطینه اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha