• دوشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400022719040
  • منبع : نمایندگی خوزستان

۲۷ اردیبهشت‌ماه روز جهانی فشار خون؛

چند تغییر غذایی ساده برای کاهش فشار خون

چند تغییر غذایی ساده برای کاهش فشار خون

ایسنا/خوزستان فشار خون بالا یکی از عوامل ایجاد بیماری‌های بعدی و درگیری ارگان‌های مختلف بدن با عوارض مختلف است اما با تغییراتی در رژیم غذایی می‌توان فشار خون را کاهش داد.

به گزارش ایسنا به نقل از وب دا خوزستان، اهمیت تاثیر این عارضه موجب شده است که ۲۷ اردیبهشت‌ماه به عنوان روز جهانی فشار خون نامگذاری شود.

تغییراتی که می‌توان برای کاهش فشار خون در رژیم غذایی خود علاوه بر کاهش چربی و نمک رژیم غذایی ایجاد کرد، عبارتند از:

- خوردن غذاهای حاوی کلسیم بالا مثل لبنیات کم‌چرب

- مصرف غذاهای حاوی پتاسیم بالا مثل موز، پرتقال، گوجه فرنگی، سیب زمینی و کیوی

- مصرف روزانه پنج نوبت میوه و سبزی

- مصرف حداقل دو بار در هفته ماهی و غذاهای دریایی

- مصرف گوشت بدون چربی

- کاهش مصرف قهوه، چای، نسکافه 

- عدم مصرف و یا محدود کردن مصرف مواد غذایی آماده پرنمک مانند فست فودها، سوسیس، کالباس ترشیجات، چیپس

نمک از عوامل اصلی افزایش فشار خون است.

-  حذف نمک از رژیم غذایی از افزایش فشار خون و سکته مغزی به‌طور قابل توجهی پیشگیری می‌کند.

- در خواندن برچسب‌های غذایی توجه کنید. اسم علمی نمک، کلرید سدیم است؛ روی برچسب‌های مواد غذایی به جای نمک، سدیم درج شده است.

-  برای پیشگیری از فشار خون بالا به میزان سدیم درج شده روی برچسب‌های بسته‌های مواد غذایی دقت کنیم.

 - حداکثر نمک مصرفی روزانه نباید بیش از یک قاشق چایخوری (۲۳۰۰ میلی‌گرم) باشد.

- معمولا" نصف نمک مجاز از طریق غذاهای آماده و یا بسته‌بندی تامین می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.