• پنجشنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400032720047
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

تزریق دز دوم واکسن اسپوتنیک در خراسان جنوبی آغاز شد

تزریق دز دوم واکسن اسپوتنیک در خراسان جنوبی آغاز شد

ایسنا/خراسان جنوبی دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در خراسان جنوبی اظهار کرد: ۱۰۰ نفر دیروز در اولین روز ورود محموله دُز دوم واکسن اسپوتنیک، در مرکز استان واکسینه شدند.

غلامرضا شریف زاده، امروز پنج شنبه ۲۷ خرداد به رسانه‌های گروهی گفت: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هزار و ۵۱۰ دز واکسن اسپوتنیک نوبت دوم دریافت کرده که از این تعداد ۷۰۰ دز سهمیه مرکز استان و ۸۱۰ دز سهمیه شهرستان‌ها است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه در مرکز استان از دیروز واکسیناسیون نوبت دوم واکسن اسپوتنیک آغاز شده است، افزود: سهمیه شهرستان‌ها هم توزیع شده و از امروز واکسیناسیون آن‌ها انجام می‌شود.

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در خراسان جنوبی یادآور شد: این واکسن‌ها به افرادی که ۲۸روز قبل دُز اول واکسن اسپوتنیک را دریافت کرده اند تعلق می گیرد که  غالب آن برای کارکنان حوزه بهداشت و درمان و همچنین گروه‌های سالمندان و بیماران خاص استان تزریق می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha