• شنبه / ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400032921614
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

رئیس ستاد انتخابات استان اصفهان:

نتایج انتخابات شوراها امشب اعلام می شود/ میزان مشارکت در استان ۴۴ درصد است

نتایج انتخابات شوراها امشب اعلام می شود/ میزان مشارکت در استان ۴۴ درصد است

ایسنا/اصفهان رئیس ستاد انتخابات استان اصفهان گفت: انتظار داریم نتایج انتخابات شوراهای شهر و روستا در اصفهان و شاهین شهر و برخی از شهرستان های استان تا امشب اعلام شود.

حیدر قاسمی، امروز (شنبه_۲۹ خرداد) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نتایج انتخابات ریاست جمهوری در سطح ملی اعلام خواهد شد و ستاد انتخابات مقرر شده نتایج تجمیع آرا را اعلام کند، اما با توجه به اینکه زمان برگزاری انتخابات در این دوره دو ساعت بیشتر بود طبیعتا شمارش آرا  هم دیرتر آغاز شده است.

وی افزود: هم اکنون وضعیت شمارش آرا در استان اصفهان در حال نهایی شدن است و تجمیع آرا انجام خواهد شد و تا اواسط وقت امروز وزارت کشور نتایج انتخابات ریاست جمهوری را اعلام خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، رئیس ستاد انتخابات استان اصفهان، تصریح کرد: درباره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای استان اصفهان به این دلیل که تجمیع آرا باید انجام شود و البته انتخابات در اصفهان به شکل الکترونیک بوده است به همین دلیل زودتر از دوره های قبل نتایج آن اعلام می شود و به احتمال قوی نتایج انتخابات شوراها در اصفهان و شاهین شهر و برخی شهرستان ها تا امشب اعلام می شود. تا کنون تخلف خاصی هم گزارش نشده است. 

قاسمی در پاسخ به ایسنا درباره میزان مشارکت در استان اصفهان  گفت: در کل استان میزان مشارکت شهروندان در انتخابات ۴۴ درصد بوده است، اما هنوز آمار مشارکت در شهر اصفهان را نداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha