• دوشنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ / ۲۰:۴۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400033124145
  • خبرنگار : 71565

اتمام بررسی طرح اصلاح قانون آیین دادرسی دیوان عدالت اداری در کمیسیون قضایی مجلس

اتمام بررسی طرح اصلاح قانون آیین دادرسی دیوان عدالت اداری در کمیسیون قضایی مجلس

نایب‌رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ضمن تشریح بررسی‌های جلسه امروز(دوشنبه، ۳۱ خرداد) کمیسیون متبوع خود، از اتمام بررسی طرح اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری در این کمیسیون خبر داد.

حسن نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به جلسه امروز کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس عنوان کرد: در جلسه امروز کمیسیون، کار بررسی طرح اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری با تصویب یک ماده باقی‌مانده از آن به پایان رسید.

وی افزود: بر اساس این مصوبه، دیوان عدالت اداری به تصمیمات شورای عالی انقلاب فرهنگی حق ورود ندارد و تصمیمات شورای عالی انقلاب فرهنگی مستثنی از تصمیمات دیوان عدالت اداری است.

نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس همچنین بیان کرد: در این جلسه همچنین کلیات لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن و مجازات عبور دهندگان غیرمجاز افراد از مرزهای کشور، تصویب شد و مقرر شد جزئیات آن در کمیته تخصصی بررسی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha