• جمعه / ۸ مرداد ۱۴۰۰ / ۲۳:۳۹
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1400050805300
  • خبرنگار : 71536

تارتار: هر کاری کردیم نتوانستیم پرسپولیس را ببریم/ از سپاهان عذرخواهی می‌کنم

تارتار: هر کاری کردیم نتوانستیم پرسپولیس را ببریم/ از سپاهان عذرخواهی می‌کنم

مهدی تارتار می گوید زور تیمش به پرسپولیس نرسید و این تیم مستحق قهرمانی بود.

به گزارش ایسنا، مهدی تارتار بعد از شکست تیمش مقابل پرسپولیس و قهرمانی سرخپوشان در لیگ بیستم گفت: پرسپولیس باتجربه تر از ما بودند و با گلزنی زودهنگام، خیلی زود از زیر فشار و استرس خارج شدند. فکر می کنم که استحقاق قهرمانی را داشتند. آن ها سالیان سال کنار هم هستند و کادرفنی هم مجرب و باکیفیتی دارند. به این تیم تبریک می گویم.

وی با اشاره به نایب قهرمانی سپاهان با پیروزی مقابل استقلال گفت: از سپاهان و هوادارانش عذرخواهی می کنم. ما خیلی تلاش کردیم اما هر کاری کردیم که پرسپولیس را ببریم، نشد.

سرمربی پیکان یادآور شد: باید از هواداران سپاهان عذرخواهی کنم چون هرکاری کردیم، نشد. پرسپولیس در فینال آسیا بازی کرده، از موقعیت‌ها به راحتی نمی‌گذرد و بازیکنان آنها باتجربه هستند اما بازیکنان جوانی داریم. سپاهان هم در آزادی استقلال را شکست داد. پرسپولیس انگیزه بالایی نسبت به ما داشت و پیروز میدان شد.

تارتار درباره لیگ بیستم خاطرنشان کرد: با همه این اتفاقاتی که افتاد، باید دست مریزاد و خسته نباشید به سازمان لیگ و فدراسیون گفت. لیگ بدی نبود و دو تیم تا روز آخر برای قهرمانی و چند تیم برای کسب سهمیه تلاش می‌کردند. در پایین لیگ هم معلوم نبود کدام تیم سقوط می‌کند.

وی درباره اتمام قراردادش با پیکان یادآور شد: باشگاه پیشنهاد تمدید داده که باید صحبت کنیم. امیدوارم فصل بعد بتوانیم در جایگاهی که هستیم، تیم قرار بگیرد. اشتباهات داوری در دور برگشت به ما خیلی لطمه زد اما جای بسیار خوبی را در آخر فصل در جدول داریم. باید از کادر، بازیکنان و مدیرعامل تشکر کنم. از کادر پزشکی، تدارکات و اصحاب رسانه هم همین طور که خیلی زحمت کشیدند.

مهدی تارتار در نشست خبری این بازی اظهار کرد: هر دو تیم خوب شروع کردند اما به علت نبود تمرکز، در ۲۰ دقیقه اول غافلگیر شدیم و دو گل دریافت کردیم. پرسپولیس از استرس خارج شد و بازی را کنترل کرد. در بخش مالکیت خوب بودیم. فرصت های نصفه و نیمه داشتیم. نتوانستیم خوب عمل کنیم و بازی با همان نتیجه تمام شد. به پرسپولیسی ها به خاطر این برد و قهرمانی تبریک می گویم. جا دارد از سپاهان و هوادارانش عذرخواهی کنم. واقعا صادقانه می گویم، ما تلاش کردیم اما اسیر تجربه و حرفه ای گری بازیکنان پرسپولیس شدیم. آن ها به خوبی از موقعیت های خود استفاده کردند. آن ها تیم حرفه ای هستند و دو بار در فینال لیگ قهرمانان آسیا حضور داشتند. قهرمان لیگ هستند و انگیزه بیشتری هم برای قهرمانی داشتند.

وی ادامه داد: انصافا بازیکنان ما تلاش کردند ولی نتوانستیم کاری از پیش ببریم. جا دارد از همه عوامل تشکر کنم که کار بزرگی را انجام دادند. قرار گرفتن در رتبه هفتم، با این بودجه بسیار کم کار بزرگی بود. از هیات مدیره و مدیرعامل تشکر می کنم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۹ ۰۵:۴۷

مهدی تارتار یک پرسپولیسی تمام عیار است اگرمی‌خواست مثل سپاهان فولاد استقلال که ازهمشون امتیاز گرفت ازپیروزی هم امتیاز می‌گرفت بازبازی کرد تاحریف هرکاری دلش بخواد بکنه من هفته پبش گفتم با بودن تارتار شک نکنید پیروزی قهرمانه این چه جوریه همیشه جلو پیروزی وامیده