موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار کرد: ظرف ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۵۷۱ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.
وی افزود: ظرف همین مدت تعداد ۴۶۷ نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه هم اکنون ۲۳۰۸ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند، تصریح کرد: از این تعداد ۳۴۹ نفر نیز با علائم حاد تنفسی در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند.
آخرین آمار کرونا در بابل
بر اساس گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل در حال حاضر ۹۵۴ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای بابل بستری هستند.
بر اساس این آمار در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰۹ بیمار جدید بستری و ۱۸۴ بیمار هم ترخیص شدند و ۴۵ بیمار در بخشهای مراقبتهای ویژه بستری هستند.
به گزارش ایسنا، در حال حاضر ۳۲۶۲ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های تحت حمایت دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل بستری هستند.
انتهای پیام
نظرات