• جمعه / ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۱:۰۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1400051410167
  • خبرنگار : 71438

واکنش سرمربی تیم ملی فوتسال به کم بازی کردن حسین طیبی!

واکنش سرمربی تیم ملی فوتسال به کم بازی کردن حسین طیبی!

سرمربی تیم ملی فوتسال ایران به کم بازی کردن حسین طیبی در تورنمنت تایلند واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، حسین طیبی لژیونر فوتسال ایران که در تیم بنفیکا پرتغال توپ می‌زند در تورنمت فوتسال تایلند عملکرد چندان خوبی نداشت و به همین دلیل زمان بازی او به خصوص در فینال کم بود.

سیدمحمد ناظم الشریعه، سرمربی تیم ملی فوتسال در این خصوص به ایسنا گفت: طیبی بازیکن بسیار بزرگی است که جدا از قابلیت‌های فنی از لحاظ تجربه نیز به درد ما می خورد. طیبی زحمات زیادی برای فوتسال ایران کشیده و نمی‌شود از نام او به راحتی گذشت. قبول دارم که کمی از شرایط ایده‌آل فاصله داشت و دلیلش هم این بود که در شرایط بازی قرار نداشت و از بازی کردن دور بود.

سرمربی تیم ملی اضافه کرد: او مطمئنا تا اردوهای بعدی به شرایط ایده‌آل می‌رسد و به همان بازیکن مطلوب همیشگی تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha