عزیزاله شهبازی روز سه شنبه ۳۰ شهریور در آیین تجلیل از ۱۵ هزار پیشکسوت دفاع مقدس و مقاومت استان البرز که در تالار شهیدان نژاد فلاح کرج به صورت متمرکز استانی برگزار شد، گفت: در تقویم رسمی نظام جمهوری اسلامی دفاع مقدس تداعیگر شادیها و غمهای بسیاری برای ما ایرانیان است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: ما در سالهای اول انقلاب کشوری نوپا بودیم و در اداره کشور هم مشکلات زیادی وجود داشت اما با این وجود با مقاومتها و رشادتهای مردم و رزمندگان از همه موانع گذشتیم و پیروز شدیم.
استاندار البرز خاطر نشان کرد: شهیدان و جوانان و نوجوانانی مانند شهید «محمدحسین فهمیده» از دل انقلاب بیرون آمدند و مدلی زیبا و وصف ناپذیر از فداکاری و رشادت را به جهان معرفی کردند.
وی ادامه داد: ایران سرداری به نام «قاسم سلیمانی» داشت که از دل همین انقلاب پرورده شد و در دوران دفاع مقدس شجاعانه در عملیاتهای مختلف ایثارگری می کرد و برای حفظ کشورش بارها جان فشانی کرد و در این راه نیز جان خود را نثار کرد.
استاندار البرز با اشاره به شهیدان خبرنگار اظهار کرد: ما در دفاع مقدس جوانانی همچون «حسن باقری» داشتیم که خبرنگار بود اما بعدها از فرماندهان دفاع مقدس شد و در جنگ تحمیلی کمکهای شایانی به حفظ انسجام کشور کرد.
شهبازی با اشاره به اینکه دشمن پس از گذر از یک گریزگاه تاریخی که به زعم خودش اسباب تحقیرش در قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر بود، با شعارهای ساختارشکنانه نظام سلطه تلاش کرد که آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی را در نطفه خفه کند، افزود: در همین راستا کشورهای منطقه و همسایه و همچنین بسیاری دیگر از کشورها با هم متحد شدند که این ماموریت را به انجام برسانند ولی خداوند کمک کرد که با رهبری امام خمینی (ره) و وحدت کلمه یک انسجام ملی شکل بگیرد و صدامی که میخواست جنگ را شش روزه تمام و تهران را تصرف کند، در ورودیهای کشور زمین گیر کرده و شکست خود را قبول کند.
آیین تجلیل و تکریم سراسری یک میلیون پیشکسوت دفاع مقدس و مقاومت سراسر کشور امروز به صورت همزمان با سخنرانی ویدئوکنفرانسی رییس جمهوری برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات