• پنجشنبه / ۱ مهر ۱۴۰۰ / ۱۷:۲۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400070100401
  • خبرنگار : 50042

نماینده ولی فقیه در گیلان:

خدمات انجام گرفته در تراز مردم گیلان نیست

خدمات انجام گرفته در تراز مردم گیلان نیست

ایسنا/گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: استان گیلان دارای ۸۰۰۰ شهید و ۵۳ شهر و بیش از دو میلیون جمعیت دارد، با اینکه بیش از ۴۰ سال از انقلاب می‌گذرد اما هنوز کار در خور این مردم انجام نشده؛ خدماتی انجام گرفته اما در تراز مردم گیلان نیست و فقر زیر این سرسبزی پنهان شده است.

آیت‌اله فلاحتی امروز در مراسم یادواره شهدا که با حضور رئیس مجلس در گلزار شهدای بخش ضیابر شهرستان صومعه سرا برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس ، اظهار کرد: منطقه‌ای که حضور داریم سرزمین علمایی است که زادگاه سید عبدالوهاب ضیابری از علمای برجسته اسلام است. استان گیلان دارای ۸۰۰۰ شهید و ۵۳ شهر و بیش از دو میلیون جمعیت دارد، با اینکه بیش از ۴۰ سال از انقلاب می‌گذرد اما هنوز کار در خور این مردم نشده؛ خدماتی انجام گرفته اما در تراز مردم گیلان نیست و فقر زیر این سرسبزی پنهان شده است.

نماینده ولی فقیه در گیلان افزود: اکثر مردم از آب آشامیدنی مناسب برخوردار نیستند و زیرساخت‌های برقی فرسوده است؛ از چهار سوی گیلان همه و همه مردم گرفتارند و مطالبات دارند.

وی ادامه داد: تالاب بین‌المللی روزگار خوشی ندارد، شیرابه زباله زندگی را برای مردم منطقه سراوان سخت کرده، شهرک‌های صنعتی ما اکثرا یا تعطیل یا نیمه تعطیل هستند؛ بسیاری از کارگران شرکت‌ها افسردگی گرفته‌اند، جوانان تحصیلکرده بیکار در خانواده‌ها داریم که همه دغدغه است.

فلاحتی بیان کرد: پسماند سروان فاجعه ملی است و شیرابه آن از رودخانه‌های رشت به تالاب انزلی و دریای خزر می‌ریزد، امیدواریم با همکاری مسئولین مسئله تالاب انزلی را پیگیری و رفع کنید.

در ادامه سیدکاظم دلخوش اظهار کرد: خوشحالیم از اینکه در مراسم شهدای گرانقدر شهرستان صومعه سرا، شهدای انقلاب، جنگ تحمیلی و مدافعان حرم این توفیق را یافتیم که بتوانیم با گذشت دو سال از کرونا یک مجلس باشکوهی را برگزار کنیم.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس ضمن قدردانی از حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در استان گیلان، افزود: دکتر قالیباف از فرماندهان بزرگ جبهه و جنگ، دفاع مقدس و از خدمتگزاران بزرگ نظام و همرزم سردار شهید سلیمانی است. از حضور خانواده شهدا و مسئولین صمیمانه تشکر و قدردانی می کنیم و این مجلس ماحصل تلاش دو هفته‌ای مجموعه ای از افراد و مسئولین است.

دلخوش گفت: ضیابر منطقه‌ای است که بیش از ۸۰ شهید تقدیم نظام کرده و زادگاه آیات عظام صالح و ضیابری است، مردم ضیابر هر ساله از فقیر و غنی در برگزاری مراسم تاسوعا و عاشورا و اطعام به مسافرین و مومنین از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند؛ هر ساله تاسوعا و عاشورا بزرگترین هیات عزاداری در این منطقه برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: اخیرا مردم این منطقه خوشحال هستند که ضیابر تبدیل به بخش شده و امیدواریم امکانات لازم به فوریت فراهم شود تا بتوانند از خدمات نظام جمهوری اسلامی بهره مند شوند.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس گفت: علی رغم اینکه دکتر قالیباف امروز جلسه شورای عالی امنیت ملی داشت اما برای حضور در این یادواره اسقبال بسیار خوبی کرد و این بسیار ارزشمند است، افتخار می‌کنیم که رئیس مجلس ما فردی جبهه‌ای و حزب‌الهی است و امیدواریم با وجود ایشان در خدمت به خانواده شهدا و مردم عزیز، موفق‌تر عمل کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha