• جمعه / ۲ مهر ۱۴۰۰ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400070200679
  • خبرنگار : 71129

لودریان خطاب به بلینکن: احیای روابط نیازمند زمان و اقدامات است

لودریان خطاب به بلینکن: احیای روابط نیازمند زمان و اقدامات است

وزیر خارجه فرانسه به همتای آمریکایی خود گفت، برون رفت از بحران بین دو کشور بر سر معامله زیردریایی نیازمند زمان و اقدام است.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری فرانس ۲۴، فرانسه در پی لغو معامله زیردریایی با استرالیا که اخیرا رخ داد و این کشور با انگلیس و آمریکا شراکت امنیتی موسوم به آکوس را برای فناوری زیردریایی اتمی امضا کرد، به شدت خشمگین شده و در پی این اقدام، پاریس سفرایش را از لندن و واشنگتن مذکور فراخواند.

دیدار آنتونی بلینکن و ژان ایو لودریان، وزرای خارجه آمریکا و فرانسه یک روز پس از آن صورت گرفت که جو بایدن و امانوئل ماکرون، روسای جمهوری دو کشور تماس تلفنی داشته و بر رایزنی‌های عمیق به منظور ایجاد اعتماد مجدد بین پاریس و واشنگتن توافق کردند. دو طرف همچنین توافق کردند تا در اروپا و در پایان اکتبر ۲۰۲۱ دیدار کنند.

وزارت خارجه فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرد: لودریان و بلینکن در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک درباره مفاد و مسائل اصلی که باید در این رایزنی‌ها مورد بحث قرار گیرند، گفتگو کردند.

بلینکن در این دیدار با وزیر خارجه فرانسه بار دیگر به بیانیه کاخ سفید اشاره کرد و گفت، این قسمت شامل مشورت‌ها و رایزنی‌ها بین متحدان می‌شود و اذعات داشت که احیای روابط با پاریس زمان‌بر و نیازمند کار سخت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha