• یکشنبه / ۴ مهر ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400070402372

آمار کیفی هوا در شش ماهه اول سال ۱۴۰۰،

البرز بدون حتی یک روز هوای پاک!

البرز بدون حتی یک روز هوای پاک!

ایسنا/البرز مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز گفت: در شش ماه اول سال ۱۴۰۰ تعداد روزهای پاک در استان صفر بود.

فردین حکیمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وضعیت آلایندگی هوا در شش ماهه نخست امسال، گفت: در این مدت ۹۷ روز وضعیت سالم، ۸۴ روز ناسالم برای گروه‌های حساس و پنج روز هم کیفیت هوا برای همه گروه‌ها ناسالم بوده است.

وی افزود: متأسفانه در این شش ماه حتی یک روز هم وضعیت هوای پاک در البرز به ثبت نرسیده است.

حکیمی با اشاره به اینکه آلودگی در استان البرز را نمی‌توان تک عاملی در نظر گرفت، گفت: مجموع عواملی چون خودروها، منابع ثابت، کانون‌های گرد و غبار، تغییر کاربری و از بین بردن فضای سبز، فعالیت معادن و ... در آلودگی هوای البرز نقش دارد.

وی از فعالیت معادن و صدور مجوزهای جدید در نزدیکی شهرها و روستاها انتقاد کرد و گفت: متأسفانه با این رویکردها وضعیت بهتر نخواهد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز در خصوص پیش‌بینی‌ها برای شش ماه دوم امسال هم گفت: با اعلام هواشناسی مبنی بر کم بارشی در فصل پاییز، اوضاع کیفی هوا در نیمه دوم سال از نیمه اول بدتر خواهد بود.

انتهای پیام