• شنبه / ۲۴ مهر ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400072416454
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

پرداخت بیش از ٣٢١ میلیارد ریال غرامت به بیمه شدگان زیر بخش‌های کشاورزی سیستان وبلوچستان

پرداخت بیش از ٣٢١ میلیارد ریال غرامت به بیمه شدگان زیر بخش‌های کشاورزی سیستان وبلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان در نشست شورای معاونین و مدیران این سازمان گفت: با توجه به شرایط اقلیمی استان و خشکسالی های پیاپی می‌بایست تلاش کنیم تا بیمه محصولات کشاورزی بعنوان یک فرهنگ عمومی در استان مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایسنا- محمد علی نیکبخت با اشاره به توانمندی های بخش کشاورزی تاکید کرد: با مسئله یابی مسائل و مشکلات بیمه گذاران ، با کمک همه دست اندرکاران و متنفذین نسبت به توسعه بیمه و کشت های قراردادی بعنوان یک ضرورت در زیر بخش های کشاورزی اقدام شود.

معاون خدمات بیمه ای بانک کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: طی سال زراعی ١۴٠٠-١٣٩٩ تاکنون بیش از ٣٢١ میلیارد و ٨٩ میلیون ریال غرامت بیمه در زیر بخش‌های زراعی،  باغی، دام و طیور و منابع طبیعی به حساب کشاورزان پرداخت شده است

عبدالحمید فیروزی افزود: این میزان غرامت به بیش از ۵ هزار و ٨٣٣ نفر  بیمه گذار در زیر بخش‌های مختلف کشاورزی استان سیستان وبلوچستان پرداخت شد.

وی تصریح کرد: بیشترین پرداخت در زیر بخش زراعت بوده که بیش از ٣٠۴ میلیارد و ٨٢٣ میلیون ریال را به خود اختصاص داده است.

فیروزی با اشاره به پرداخت غرامت خشکسالی در حوزه سیستان پرداخت و اظهار کرد: در سال زراعی گذشته ٢٨۵ میلیارد و ۴٣۴ میلیون ریال غرامت به خسارت دیدگان ناشی از خشکسالی در حوزه سیستان بابت بیمه محصول گندم،  جو وگلرنگ پرداخت گردیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha