• شنبه / ۲۴ مهر ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400072416911
  • منبع : نمایندگی گیلان

معاون علوم پزشکی گیلان:

اصلاح الگوی مصرف غذایی در بحران کرونا فرهنگ سازی شود

اصلاح الگوی مصرف غذایی در بحران کرونا فرهنگ سازی شود

ایسنا/گیلان معاون علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه الگوی صحیح مصرف غذایی در شرایط فعلی بحران کووید۱۹ فرهنگ سازی شود، گفت: نقش تغذیه و اصلاح الگوی غذایی در پیشگیری از ابتلا به کرونا و حتی کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری بسیار مهم است و باید به این موضوع توجه شود.

دکتر آبتین حیدرزاده در گفت وگو با خبرنگاران، همزمان با روز جهانی غذا، اظهار کرد: روز جهانی غذا برای دومین بار در حالی که تمام دنیا با آثار گسترده همه گیری کووید ۱۹ مقابله می کند، برگزار می شود.

وی افزود: نقش تغذیه و اصلاح الگوی غذایی در پیشگیری از ابتلا به کرونا و حتی کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری بسیار مهم است و باید به این موضوع توجه شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه محور روز جهانی غذا در سال جاری کروناست، تصریح کرد: شعار روز جهانی غذا در سال جاری «مبارزه همگانی با کرونا؛ محیط سالم، تغذیه سالم با تولید و مصرف غذای سالم» است.

حیدرزاده، بر ارائه الگوی صحیح مصرف غذایی به ویژه در شرایط فعلی بحران کووید تاکید کرد و گفت: با توجه به بحران کمبود غذا در دنیا و دامن زدن انتشار ویروس کرونا و تبعات اقتصادی آن در کاهش دسترسی به غذا برای اقشار آسیب پذیر جامعه، امسال اقدامات مرتبط با روز جهانی غذا با این اولویت ها در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا اطلاع‌رسانی و برنامه‌های آموزشی با هدف فرهنگ سازی الگوی صحیح مصرف غذایی به ویژه در شرایط فعلی بحران کووید۱۹ می‌تواند نقش موثری در اصلاح الگوی غذایی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.