• پنجشنبه / ۲۹ مهر ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400072921212
  • منبع : نمایندگی همدان

فلاحی نماینده مردم همدان:

تنش آبی به جنگ بین نمایندگان تبدیل شده است

تنش آبی به جنگ بین نمایندگان تبدیل شده است

ایسنا/همدان نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه همدان بین شش استان دارای تنش آبی و جزء دو استان بحرانی آب در کشور است، گفت: این مشکل شاید با تزریق آب اضطراری هم حل نشود و تنش آبی به جنگ بین نمایندگان تبدیل شده است

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین احمدحسین فلاحی پنج‌شنبه ۲۹ مهرماه در آیین تکریم و معارفه شهردار همدان با اشاره به اینکه امروز حفظ نظام اسلامی از اوجب واجبات است و موظفیم در حفظ نظام اسلامی بکوشیم، افزود: فرصت کوتاه است و باید فرصت‌های نظام اسلامی را حفظ کنیم.

وی با بیان اینکه مردم باید ببیند ‌برای حل مشکلات آن‌ها کارهای موثری انجام می‌شود، تصریح کرد: فرصت‌ها سریع می‌گذرد و تاکنون فرصت از دست رفته زیادی داشتیم که برنمی‌گردد و باعث حسرت شده است.

فلاحی با اشاره به اینکه اکنون فرصت آزمون و خطا، تعلل و کم‌کاری و کار غیر کارشناسی نداریم چراکه مردم انتظاراتی دارند، مطرح کرد: در شرایط فعلی همه منتظر تحول‌اند و روی کار آمدن جریان انقلابی در کشور می‌تواند به این موضوع کمک کند.

وی ادامه داد: باید با یک نقشه جامع و در راستای بیانیه گام دوم انقلاب که هفت محور مطالبه دارد پیش برویم و نقشه‌هایمان پیوست عدالت داشته باشد، همچنین مبارزه با مفاسد یکی از مطالبات مقام معظم رهبری است.

فلاحی تأکید کرد: باید از فرصت‌ها استفاده کنیم و کار کارشناسی انجام دهیم، علاوه بر این مقررات و قوانین رعایت شوند و بدون سند و ‌مدرک حق نداریم اقدامی انجام ‌دهیم و بیت‌الامال کشور را هدر دهیم چراکه مردمی که دچار مرگ تدریجی شده‌اند چشمشان به بیت‌المال است.

وی با بیان اینکه ورودی شهر باید در شأن شهر تاریخ و تمدن باشد، اضافه کرد: همه موظفیم شهر را برای رساندن به این تابلو در پیشانی شهر همدان ‌پیش ببریم و برای تحقق این امر باید تلاش کنیم.

نماینده مردم همدان در خانه ملت اضافه کرد: چرا باید ۱۷ سال مصوبه رهبری زمین بماند و همدان با تنش آبی مواجه شود؟ در این همه سال کار روی زمین مانده و مشکل ایجاد کرده و منجر به مشکل امنیتی شده و تنش آبی به جنگ بین نمایندگان تبدیل شده است.

فلاحی با اشاره به اینکه همدان بین شش استان دارای تنش آبی و جزء دو استان بحرانی آب در کشور است، گفت: این مشکل شاید با تزریق آب اضطراری هم حل نشود و بحث این است که چرا در موضوع آب کوتاهی شده تا امروز این مشکلات پیش بیاید.

فلاحی افزود: مسائل حواشی شهر به معظلات فرهنگی تبدیل شده و کارهای نسنجیده نیز باعث گسترش حاشیه‌نشینی و معظلات اجتماعی و فرهنگی در شهر شده است.

وی با بیان اینکه اجازه خطا به هیچ‌ مسئولی را نمی‌دهیم، اضافه کرد: کنار گذر غربی با چه توجیه کارشناسی تعطیل شده در صورتی که این گذرگاه سه استان است و تردد آنها در این مدت از داخل شهر انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha