• پنجشنبه / ۲۹ مهر ۱۴۰۰ / ۱۹:۳۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400072921440
  • خبرنگار : 50177

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان:

هنرمندان در افزایش تاب‌‍آوری و نشاط اجتماعی جامعه نقش بسزایی دارند

هنرمندان در افزایش تاب‌‍آوری و نشاط اجتماعی جامعه نقش بسزایی دارند

ایسنا/لرستان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: هنرمندان در افزایش تاب‌‍آوری و نشاط اجتماعی جامعه نقش بسزایی دارند.

 احمدحسین فتایی در آیین اختتامیه جشنواره استانی کمانچه نوازان لرستان ( تال ) ضمن تبریک فرارسیدن هفته وحدت و میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) اظهار کرد: پشتیبانی و حمایت از تولیدات هنری یکی از مهمترین اهداف این جشنواره است که در قالب برگزاری نمایشگاه کمانچه‌های دست‌ساز هنرمندان استان و اجراهای موسیقی توسط راه یافته‌گان به بخش مسابقه جشنواره محقق می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان تصریح کرد: حضور اساتید برجسته‌ای همچون استاد علی اکبر شکارچی، استاد فرج علیپور و استاد محمد باجلاوند در این جشنواره، فرصتی مغتنم است تا نوجوانان و جوانان شرکت کننده از تجربیات گران بهای آنان برای رشد و تعالی هنری و اخلاق خود بهره لازم را ببرند.

وی با اشاره به « نقش ویژه هنرمندان در افزایش تاب‌آوری و نشاط اجتماعی جامعه با ارائه اثر در قالب فضای مجازی » افزود: یکی از مهمترین محدودیت‌های ایجاد شده به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا، تعطیلی گسترده فعالیت‌ها و جشنواره‌های فرهنگی و هنری بود و این برنامه شروع رسمی فعالیت‌های ما در شرایط مساعد کرونایی است که در صورت تداوم، تا پایان سال شاهد برگزاری برنامه‌های متنوعی در حوزه‌های فرهنگی، هنری و قرآنی خواهیم بود.

فتایی عنوان کرد: در ایامی که فعالیت‌های کرونایی بالاجبار تعطیل یا محدود بود، برنامه تقویت زیر ساخت‌های تخصصی فرهنگ و هنر استان به عنوان یک اولویت مهم در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه با حمایت‌های مسئولین استانی من‌جمله استانداری لرستان و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی شاهد افتتاح و یا تعمیر و تجهیز بسیاری از پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام و فرسوده استان بودیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان تاکید کرد: تقویت توان اقتصادی و حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر یک اولویت اصلی برای مدیران این حوزه است که خوشبختانه در طی دو سال گذشته در استان رشد چشمگیری داشته و اتفاقات بسیار خوبی در زمینه اعطای تسهیلات تحفه،کارا، هنرکارت و بیمه و مستمری اعضای صندوق اعتباری هنر صورت گرفته است. 

دبیر جشنواره کمانچه‌نوازان  لرستان در بخش پایانی سخنان خود، کمک به توسعه و اشاعه هنر موسیقی و نوازندگی کمانچه را از اهداف پیش روی این جشنواره عنوان کرد و یادآور شد: بسیاری از هنرجویان حاضر در این جشنواره می‌توانند با تمرین و ممارست در کنار استعداد ذاتی  و استفاده از ظرفیت اساتید برجسته این حوزه، به هنرمندانی مطرح و صاحب سبک مبدل شوند، اتفاقی که در جشنواره «تال» در دهه هشتاد روی داد و امروز بسیاری از هنرجویان حاضر در آن جشنواره به نوازندگانی چیره دست و مدرسانی با دانش مبدل شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha