• شنبه / ۱ آبان ۱۴۰۰ / ۰۸:۲۴
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1400080100064

بررسی پروژه‌های آبرسانی به ۷ شهر گلستان

بررسی پروژه‌های آبرسانی به ۷ شهر گلستان

ایسنا/گلستان جلسه پیگیری برخی طرح‌های آبرسانی که در سال ۱۴۰۰ بر عهده شرکت آب منطقه‌ای گذاشته شده، صبح امروز با حضور مدیرعامل شرکت، ذیحساب، معاونین و مدیران مرتبط در سالن نگارستان شرکت آب منطقه‌ای گلستان برگزار شد و در این جلسه اجرا و تکمیل چند پروژه از طرح‌های آبرسانی به شهرهای گرگان، گنبدکاووس، آزادشهر، رامیان، بندر ترکمن، گمیشان و کلاله موردبررسی قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان در این جلسه گفت: با توجه به‌ اعتبار ۱۵۹ میلیارد تومانی که تاکنون بخش زیادی از آن به‌صورت نقدی و اسناد خزانه تخصیص‌یافته و امیدواریم نقدینگی لازم نیز به‌زودی تأمین شود، با برنامه‌ریزی انجام شده، برخی از این پروژه‌ها تا پایان دی‌ماه و برخی نیز تا پایان سال جاری و برخی نیز در خرداد سال آینده به اتمام می‌رسد و به پیشرفت فیزیکی چند پروژه نیز افزوده خواهد شد.

سیدمحسن حسینی بیان کرد: تجهیز، برق‌رسانی و اتصال یک حلقه چاه برای بندر ترکمن و گمیشان، تجهیز، برق‌رسانی و اتصال ۳ حلقه چاه به‌علاوه حفر، تجهیز، برق‌رسانی و اتصال یک حلقه چاه سازند سخت و تکمیل و اتصال یک مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی برای گرگان ازجمله این پروژه‌ها است.

وی در ادامه، تجهیز، برق‌رسانی و اتصال یک حلقه چاه برای رامیان، تجهیز، برق‌رسانی و اتصال یک حلقه چاه برای آزادشهر و اجرا و اتصال خط انتقال آبرسانی به آزادشهر، به‌علاوه حفاری ۳ حلقه چاه برای گنبد و نوار مرز، تکمیل خط آبرسانی چشمه آق سو به کلاله و تجهیز، برق‌رسانی و اتصال یک حلقه چاه آب در کلاله را سایر پروژه‌هایی دانست که عمدتاً در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ و برخی نیز تا خرداد ۱۴۰۱ آماده بهره‌برداری می‌شود.

حسینی با اشاره با اشاره به طرح‌های اضطراری انجام شده آبرسانی از ابتدای سال تاکنون، گفت: تجهیز، برق‌رسانی و اتصال یک حلقه چاه در بندر ترکمن و گمیشان، حفر، تجهیز، برق‌رسانی و اتصال یک حلقه چاه و تجهیز، برق‌رسانی و اتصال ۲ حلقه چاه و تکمیل، برق‌رسانی و اتصال ایستگاه پمپاژ و مخزن ۲ هزار مترمکعبی در طرح آبرسانی به گرگان، حفر، تجهیز، برق‌رسانی و اتصال یک حلقه چاه در آزادشهر و همچنین تجهیز، برق‌رسانی و اتصال یک حلقه چاه دیگر در آزادشهر ازجمله اقدامات انجام شده در نیمه اول سال جاری بود.

حسینی با اشاره به سفر نماینده وزیر نیرو به استان، از اعلام آمادگی شرکت آب منطقه‌ای گلستان بر انجام پروژه‌های دیگر که در این سفر مورد تایید قرار گرفت، در صورت تأمین اعتبار لازم خبرداد و گفت: آمادگی کامل برای همکاری با شرکت آب و فاضلاب استان در صدور مجوزهای لازم در اسرع وقت، برای اجرای پروژه‌های آبرسانی که بر عهده آن شرکت بوده نیز ایجاد شده و برخی مجوزها نیز صادر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha