• شنبه / ۱ آبان ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400080100474
  • خبرنگار : 50187

عامل تیراندازی ایذایی در سیرجان دستگیر شد

عامل تیراندازی ایذایی در سیرجان دستگیر شد

ایسنا/کرمان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سیرجان گفت: عامل تیراندازی ایذایی در سیرجان با حضور به موقع پلیس در صحنه جرم دستگیر شد.

«محسن نیک ورز» امروز اول آبان ماه در تشریح این خبر افزود: متهم که جوانی ۲۵ ساله است، در روزهای اخیر پس از درگیری با اعضای خانواده با اسلحه شکاری دارای مجوز متعلق به خودش به خیابان آمده و با عربده کشی اقدام به تیر اندازی ایذایی کرده است.

وی ادامه داد: این متهم با حضور به موقع پلیس، در حالی که قصد فرار با خودرو را داشت، دستگیر شد.

این مقام قضایی گفت: از متهم علاوه بر سلاح شکاری و تعداد زیادی فشنگ نیز کشف شده است.

نیک ورز  با بیان اینکه متهم در حال حاضر تحت قرار بازداشت موقت در بازداشت به سر می‌برد، اعلام کرد: دقت و بررسی بیشتر در خصوص متقاضی مجوز سلاح شکاری از ضروریات است که متولیان امر بایستی در این خصوص توجه لازم را  داشته باشند.

دادستان سیرجان اعلام کرد: قطعا در این قبیل موارد که دارنده سلاح دارای مجوز اقدام به ارتکاب رفتار مجرمانه با سلاح در اختیار خود می کند درخواست ابطال مجوز حمل و نگهداری سلاح می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha