• یکشنبه / ۲ آبان ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400080200857
  • خبرنگار : 50041

برداشت گران‌ترین برنج گیلان رو به اتمام است 

برداشت گران‌ترین برنج گیلان رو به اتمام است 

ایسنا/گیلان معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت راتون که از گران‌ترین برنج‌های استان محسوب می‌شود، رو به اتمام است.

علی موسوی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه راتون برنجی خوش طعم‌تر و با کیفیت‌تر از برنج اولیه است که بعد از برداشت برنج در شالیزارهای استان پرورش داده می‌شود، افزود: در حال حاضر برداشت این محصول در گیلان رو به اتمام است و برنجکارانی که راتون پرورش دادند، امسال درآمد خوبی خواهند داشت.

وی ادامه داد: امسال در ۵۵ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان راتون پرورش یافت.

موسوی خاطرنشان کرد: علاوه بر راتون کشت دوم سایر محصولات شامل پاچ باقلا، باقلا برکت، سبزیجات برگی و غده‌ای و شبدر در شالیزارهای استان انجام شد و پیش بینی می‌شود در مجموع ۲۸۰ هزار تن محصول برداشت شود.

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: شالیکاران گیلانی، با پرورش راتون پس از برداشت برنج و کشت و کار محصولات دوم در شالیزارها باعث رونق تولید و درآمدزایی بیشتر می‌شوند.

وی ادامه داد: در نیمه دوم سال، بسیاری از کشاورزان گیلانی تقریبا بیکارند که با کشت دوم شالیزارها از بیکاری در می‌آیند و درآمد خوبی هم نصیبشان می‌شود؛ درآمدی که می‌تواند هزینه‌های آماده کردن شالیزارها و کشت و کار برنج را در بهار و تابستان تامین کند.

موسوی تصریح کرد: تقریبا بیشتر ارقام کیفی و محلی زودرس برنج استان گیلان از استعداد راتون زایی برخوردار بوده و برای این منظور کنترل دام‌های اهلی به ویژه گاو، گاومیش و گوسفند در زمان پرورش راتون توسط روستاییان ضروری است.

وی گفت: راتون پرورش یافته گیلان در کشور مشتریان بسیار خوبی دارد و علاوه بر تهران این محصول به سایر استان ها برای فروش عرضه می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.