• پنجشنبه / ۶ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400080604334
  • خبرنگار : 50224

انقلاب اسلامی ثمره جانفشانی خون شهداست

انقلاب اسلامی ثمره جانفشانی خون شهداست

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد امام جمعه دهدشت گفت: دشمنان بدانند انقلاب ما با خون شهدا آبیاری شده و درخت آن هر روز پرثمرتر و ایستادگی آن بیشتر خواهد شد.

حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر در مراسم تشییع شهید مدافع امنیت "موسی نوروزی" در دهدشت اظهار کرد: مقام شهید آنقدر بالا است که برای عزت ایران سینه سپر می‌کنند تا ناموس شیعه به خطر نیفتد.

وی افزود: شهدا بخاطر اعتلای حکومت علوی ایستادند، جان دادند برای اینکه اسلام و شیعه عزیز بماند.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر تصریح کرد: دشمنان این مرز و بوم و اشرار بدانند جوانان ما و نیروانتظامی عقب نشینی نخواهد کرد حتی اگر هر روز جان خود را برای ایران فدا کنند.

به گزارش ایسنا، امام جمعه دهدشت بیان کرد: دشمنان بدانند انقلاب ما با خون این شهدا آبیاری شده و درخت آن هر روز پرثمرتر و ایستادگی آن بیشتر خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha