• سه‌شنبه / ۹ آذر ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400090906940
  • خبرنگار : 71610

در ادامه عادی سازی روابط میان دو طرف

هاآرتص: اسرائیل پهپاد انتحاری به مراکش فروخته است

هاآرتص: اسرائیل پهپاد انتحاری به مراکش فروخته است

یک رسانه عبری از فروش پهپادهای انتحاری توسط رژیم صهیونیستی به دولت مراکش به ارزش ۲۲ میلیارد دلار خبر داد.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری زبان هاآرتص امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که رژیم صهیونیستی چند فروند پهپاد انتحاری را به ارزش ۲۲ میلیارد دلار به مراکش فروخته است.

این روزنامه نوشت که این توافق در چارچوب عادی سازی روابط مراکش و رژیم صهیونیستی در دسامبر گذشته منعقد شد.

هاآرتص در ادامه گزارش داد: گزارش‌های مختلف حاکی از آن است که اسرائیل پهپادهای انتحاری "هاروپ" را به مراکش فروخته است که سال گذشته در جریان درگیری آذربایجان و ارمنستان به باکو فروخته شده بود.

هاروپ یک پهپاد انتحاری ساخت شرکت صنایع هوافضای اسرائیل موسوم به "IAI" است، که در زمره مهمات پرواز کننده قرار دارد. این، یک هواپیمای بدون سرنشین ضدتشعشع یا رادار محسوب می‌شود، که قادر است به‌طور خودکار امواج رادیویی را پایش و به وسیله کوبیدن خود به هدف مورد نظر آن را نابود کند.

تل‌آویو درحالی پهپادهای مذکور را به رباط فروخته است که وبسایت " Africa Intelligence" اواخر شهریور اعلام کرده بود که مراکش در حال مذاکره با رژیم صهیونیستی درباره پروژه‌ای است که هدف آن ایجاد بخش خصوصی برای توسعه و تولید پهپادهای انتحاری در مراکش است.

این وبسایت همچنین فاش کرد که مذاکرات چند ماه قبل میان مراکش و و شرکت صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی (IAI) آغاز شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۹-۰۹ ۱۶:۱۵

حجم معامله مراکش با اسرائیل ۲۲ میلیون دلار است نه ۲۲ نه میلیارد