• سه‌شنبه / ۹ آذر ۱۴۰۰ / ۲۲:۵۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400090907408
  • خبرنگار : 50176

سرپرست آموزش‌وپرورش لرستان:

خانواده مهمترین و تأثیرگذارترین نهاد در نظام تعلیم و تربیت است

خانواده مهمترین و تأثیرگذارترین نهاد در نظام تعلیم و تربیت است

ایسنا/لرستان سرپرست آموزش‌وپرورش لرستان گفت: خانواده مهمترین و تأثیرگذارترین نهاد در نظام تعلیم و تربیت است.

سهرابی در جلسه هماهنگی برگزاری انتخابات دومین شورای انجمن اولیا و مربیان لرستان که امروز نهم آذرماه به‌صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، ضمن بیان اینکه انتخابات پارلمان انجمن اولیا و مربیان برای دومین بار در استان برگزار می‌شود، اظهار کرد: بر اساس سند تحول بنیادین در بین مجموعه عوامل سهیم و عوامل مؤثر در نظام تعلیم و تربیت چهار رکن اصلی احصاء شده است که نقش مهمی در تعلیم و تربیت دارند و عبارت‌اند از؛ دولت که نماینده آن وزارت آموزش‌وپرورش است، مؤسسات غیردولتی، رسانه و خانواده، ما باید تدابیری بیاندیشیم که این ارکان را کنار هم گذاشته و تقویت کنیم و همچنین هرکدام از آن‌ها برای یکدیگر نقش تقویت‌کننده را داشته باشند.

وی تصریح کرد: بنده معتقدم در نظام آموزش‌وپرورش خانواده مهمترین و تأثیرگذارترین نهاد است که بنیه شخصیت کودک در خانه و خانواده شکل می‌گیرد و اگر به آن توجه نکنیم آموزش‌های مدرسه هم راه به‌جایی نخواهد برد.

سرپرست آموزش‌وپرورش لرستان خاطرنشان کرد: هدف ما گام‌های کیفی در آموزش‌وپرورش است که این مهم بدون مشارکت اولیا امکان‌پذیر نخواهد بود.

فریبا گله‌داری مسئول انجمن اولیا و مربیان لرستان نیز اظهار کرد: اولیا شرکای اثربخش آموزش‌وپرورش هستند و حضور و همیاری آن‌ها در آموزش‌وپرورش باعث تحقق هر چه بهتر اهداف سند تحول بنیادین می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته همکاری اولیا با توجه به بحران کرونا که عملاً کلاس را به خانه بردند باعث شد کیفیت آموزش بالاتر برود و همکاری که با معلمان داشتند در تسهیل عبور از چالش‌ها مؤثر بود.

مسئول انجمن اولیا و مربیان لرستان اضافه کرد: امسال هم مانند سال‌های گذشته به سمت اولیا دست همکاری دراز کرده‌ایم و انتظار می‌رود در زمینه رشد و بالندگی کودکان و نوجوانان استان قدم‌های مفید و مؤثری در کنار هم برداریم.

گله‌داری به آمار انتخابات پارلمان انجمن اولیا و مربیان استان اشاره کرد و افزود: امسال تعداد ۲۵ شورای انجمن اولیا از شهرستان‌ها و مناطق در انتخابات پارلمان شرکت خواهند کرد و به تعداد ۵۰ نفر شرکت‌کننده یا رأی‌دهنده خواهیم داشت.

وی بیان کرد: کاندیداهای عضویت از سراسر استان ۱۶ نفر و منتخبین اصلی ۶ نفر خواهند بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha