• یکشنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400091410268
  • خبرنگار : 71588

پس از آنکارا

اعضای کمیته نظامی لیبی عازم مسکو می‌شوند

اعضای کمیته نظامی لیبی عازم مسکو می‌شوند

اعضای کمیته نظامی لیبی پس از نشست اخیر در آنکارا، عازم مسکو، پایتخت روسیه می‌شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت عربی ۲۱، وزارت دفاع ترکیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، نشست روز جمعه کمیته نظامی مشترک لیبی۵ +۵ بنا به درخواست طرف لیبیایی و با میانجیگری نمایندگی سازمان ملل در این کشور برگزار شد.

در این بیانیه همچنین آمده است، طی این نشست اطلاعاتی درباره طرح عقب نشینی نیروهای خارجی و مزدوران از لیبی ارائه شد.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد، حاضران در این نشست همچنین درباره اقدامات لازم برای تحقق صلح و ثبات و امنیت در لیبی بحث و تبادل نظر کردند.

هیئت سازمان ملل در لیبی چهارم نوامبر از توافق با مکانیزم ارتباط و هماهنگی فعال برای خروج نیروهای خارجی و مزدوران از لیبی خبر داد.

کمیته نظامی مشترک لیبی هشتم اکتبر طرحی را در ژنو درباره عقب نشینی تدریجی مزدوران و نیروهای خارجی تدوین کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha