• چهارشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400091713053
  • خبرنگار : 50028

غذای بومی و سنتی نان جوش خراسان جنوبی در فهرست میراث معنوی ثبت شد

 غذای بومی و سنتی نان جوش خراسان جنوبی در فهرست میراث معنوی ثبت شد

ایسنا/خراسان جنوبی مسئول واحد پژوهشی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی گفت: غذای بومی و سنتی نان جوش خراسان جنوبی در فهرست میراث ناملموس (معنوی) ثبت شد.

سید احمد برآبادی، امروز چهارشنبه ۱۷ آذر به رسانه‌ های گروهی گفت: بانوان بیرجندی با نان‌هایی که در سفره خرد می‌شود و یا چند روزی می‌ماند و بیات می‌ شود این غذا را تهیه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: نان جوش، غذای سنتی و محلی مقوی و مغذی است که از نان تهیه و در وعده‌های غذایی ظهر و شب استفاده می‌ شود.

مسئول واحد پژوهشی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه این نان همچنین در همه فصول سال مصرف می‌شود و مخصوص ایام و مراسم خاصی نیست و غذایی مناسب برای همه سنین از کودک تا بزرگسال بشمار می‌رود، تصریح کرد: نان جوش از غذاهای سنتی و محلی شهر بیرجند و روستاهای اطراف است.

به گفته وی مواد اصلی غذای نان جوش ، نان خرد شده، روغن، پیاز، سیر، ادویه  شامل نمک، فلفل، زرد چوبه و مقداری زعفران، برگ شنبلیله خشک شده، گردو، زرشک و پیازچه یا سبزی معطر و تخم مرغ است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.