• چهارشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۰ / ۱۸:۱۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400091713679
  • منبع : نمایندگی اردبیل

۴۳ پژوهشگر و فناور برتر استان اردبیل تجلیل شدند

۴۳ پژوهشگر و فناور برتر استان اردبیل تجلیل شدند

ایسنا/اردبیل دبیر ستاد گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل گفت: ۴۳ نفر از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل در حوزه‌های مختلف تجلیل می‌شوند.

داود سیف‌زاده ۱۷ آذر در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل با اعلام این خبر افزود: دو نفر از بخش دانشگاهی در گروه‌های علوم پایه، فنی مهندسی، علوم‌انسانی، کشاورزی و منابع طبیعی به‌عنوان نفر اول و نفر دوم، سه نفر از گروه‌های علوم پزشکی پایه و سه نفر از گروه علوم پزشکی بالینی، ۷ پژوهشگر دستگاه‌های اجرایی، ۳ پژوهشگر از مراکز تحقیقاتی دستگاه‌های اجرایی، ۸ فناور برتر، ۳ معلم، ۳ دانش‌آموز و تعدادی دانشجو یا دانش‌آموخته دانشگاه‌ها انتخاب و تجلیل می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه در این مراسم رونمایی از کتاب منتشر شده اعضای هیئت‌علمی دانشگاه محقق اردبیلی انجام می‌شود، تصریح کرد: این کتاب‌ها ۴۵ عنوان هستند که در حوزه‌های فنی مهندسی، کشاورزی، علوم‌انسانی و علوم پایه منتشر شده‌اند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این کتاب‌ها از مهرماه ۱۳۹۹ تا آبان‌ماه ۱۴۰۰ منتشر شده‌اند، ادامه داد: استقبال اعضای هیئت‌علمی، با عنایت به حمایت‌های دانشگاه در قالب حق التالیف و حق ترجمه و همچنین کمک‌هزینه انتشار و چاپ کتاب از محل گرنت، بسیار مناسب ارزیابی می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha