پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵ | ۲۲:۵۸
منبع: نمایندگی سمنان
فرماندار سمنان: رئیس‌جمهور، صدای حقانیت، مظلومیت و اقتدار ایران را در قلب آمریکا فریاد زد

فرماندار سمنان: رئیس‌جمهور، صدای حقانیت، مظلومیت و اقتدار ایران را در قلب آمریکا فریاد زد

سمنان (ایسنا) - فرماندار سمنان از مواضع صریح، شجاعانه و عزتمندانه رئیس جمهور در نیویورک تقدیر کرد و گفت: رئیس‌جمهور، صدای حقانیت شهدا، مظلومیت میناب و اقتدار ایران را در قلب آمریکا فریاد زد

مهدی صمیمیان در تجلیل از مواضع مقتدرانه و عزتمندانه دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، اظهار کرد: «آقای رئیس‌جمهور؛ سپاس. امروز، ایران را شنیدند؛ با صدای شهدا، با روایت مظلومیت و با زبان اقتدار.»

وی افزود: سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل، صدای ملت بزرگ ایران بود؛ صدای ملتی که در برابر زورگویی و تجاوز سر خم نکرده و با تکیه بر ایمان، وحدت، اراده ملی و قدرت بازدارندگی خود، از استقلال و عزت خویش دفاع کرده است.

فرماندار سمنان با اشاره به طرح مظلومیت مردم ایران و جنایات صورت‌گرفته علیه کودکان، غیرنظامیان و زیرساخت‌های کشور در این سخنرانی، گفت: تصویر شهید را بالا بردید و حقیقت ایران را به جهان نشان دادید؛ از شهید گفتید، از مظلومیت گفتید و از ایستادگی ایران.

صمیمیان تصریح کرد: اینکه در قلب خاک آمریکا و در مهم‌ترین تریبون بین‌المللی جهان، با صراحت از حقوق ملت ایران، استقلال کشور و ضرورت برخورداری از قدرت دفاعی برای صیانت از امنیت و تمامیت ارضی سخن گفته شود، جلوه‌ای از عزت و اقتدار ایران اسلامی است.

وی ادامه داد: این فقط یک سخنرانی نبود؛ روایت ایران بود؛ روایت شهدا، روایت مظلومیت و روایت ایستادگی. امروز جهان شنید که ملت ایران برای استقلال، عزت و امنیت خود ایستاده است و قدرت خود را برای تجاوز و سلطه بر دیگران نمی‌خواهد.

فرماندار سمنان با اشاره به همراهی مردم شهرستان سمنان با این مواضع اظهار کرد: مردم غیور، مؤمن، ولایتمدار و همیشه در صحنه شهرستان سمنان نیز قدردان این مواضع عزتمندانه و مقتدرانه رئیس‌جمهور هستند و در تجمعات شبانه، حمایت و همراهی خود را با این مواضع اعلام کرده‌اند.

صمیمیان افزود: از میناب تا لامرد، صدای مظلومیت ایران به جهان رسید و ملت ایران بار دیگر نشان داد که در دفاع از وطن، عزت و استقلال کشور، یکپارچه و استوار ایستاده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری سمنان در پنجشنبه دوم مهر، وی خاطرنشان کرد: در ادامه این مسیر نیز مسئولان عالی و ارشد شهرستان، معتمدان، نخبگان، اهالی فرهنگ و هنر، متخصصان، احزاب و گروه‌های سیاسی و تمامی اقشار و گروه‌های مختلف مردم مؤمن، ولایتمدار و همیشه در صحنه شهرستان، با تأسی از این مواضع کوبنده، مقتدرانه و عزتمندانه، در مسیر آرمان‌های امام راحل، قائد شهید، شهدای گرانقدر، رهبر معظم انقلاب اسلامی و سیاست‌های مسئولان عالی کشور حرکت خواهند کرد.

فرماندار سمنان در پایان تأکید کرد: ملت ایران ملتی نیست که در برابر زور و تهدید سر خم کند؛ این ملت با اتکا به ایمان، وحدت و اراده خود، مسیر عزت و سربلندی ایران اسلامی را ادامه خواهد داد و دشمنان این مرز و بوم را همچون گذشته خوار و خفیف خواهد کرد؛ «آقای رئیس‌جمهور؛ دست مریزاد؛ از ایران مقتدر گفتید، آن‌گونه که باید.»

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها