دوشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۱
از تخریب و تصرف اراضی ملی جیرفت جلوگیری شد
عکس تزیینی است.

از تخریب و تصرف اراضی ملی جیرفت جلوگیری شد

کرمان (ایسنا) - فرماندهی یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان از اهتمام ویژه نسبت به جلوگیری از هرگونه تعرض به اراضی ملی خبرداد. 

خانباز امیرفضلی  بیان کرد: پس از دریافت گزارشاتی بلافاصله جهت بررسی با نیروهای تحت امر به منطقه اعزام و با اقدام به موقع از تعرض به اراضی ملی در این منطقه جلوگیری شد.

وی با تاکید بر تشکیل پرونده و معرفی متخلفین به مراجع ذیصلاح اظهار کرد: در همین راستا با حکم قضایی یک دستگاه بیل مکانیکی نیز توقیف شد.
  
 امیرافضلی افزود: پیشگیری از وقوع جرم اولویت نخست فرماندهی یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری است و نیروهای این یگان به گشت زنی های مستمر و شبانه روزی خود در اراضی ملی منطقه ادامه خواهند داد و در صورت مشاهده هر گونه تخریب و تصرف اراضی ملی توسط افراد سودجو با آنها برخورد خواهند کرد.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان در پایان خاطرنشان کرد: مردم طبیعت‌ دوست می‌توانند در تماس با "شماره ۱۳۹ و ۱۵۰۴ کد امداد جنگل و مرتع اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان" گزارش‌ها و اخبار خود را در زمینه آتش‌سوزی عرصه‌های منابع طبیعی، تخریب و تصرف اراضی ملی، قاچاق گیاهان دارویی، حفر چاه غیر مجاز در اراضی ملی و ... اطلاع‌رسانی کنند تا از ورود خسارت‎های جبران‌ناپذیر به عرصه‌های مرتعی و جنگلی جلوگیری شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها