چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ | ۲۱:۰۵
وزیر علوم با تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) دیدار کرد

وزیر علوم با تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) دیدار کرد

قم (ایسنا) - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جریان سفر به استان قم چهارشنبه ۱۳ آبان با آیت‌الله سیدمحمد سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) دیدار و گفت‌وگو کرد.

حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این دیدار با اشاره به نقش دانشگاهیان در دفاع از کشور اظهار کرد: در جریان جنگ، دانشجویان و استادان ما در عرصه میدان نیز حضور داشتند و فناوری‌هایی که امروز در دفاع از کشور به ثمر نشسته‌اند، محصول سال‌ها تحقیق و پژوهش در دانشگاه‌ها و نهاد علمند.

وی افزود: قدرت دفاعی کشور ریشه در همین تلاش‌های علمی و پژوهشی دارد و دانشگاهیان علاوه بر نقش‌آفرینی در عرصه دفاعی، در تقویت تاب‌آوری اجتماعی مردم نیز سهم مؤثری ایفا کرده‌اند.

سیمایی صراف در ادامه با اشاره به آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها با آیین احترام به پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران گفت: خوشبختانه دانشگاه‌های کشور فعال و پویا هستند و هزاران کلاس درس و آزمایشگاه در سراسر کشور فعالیت می‌کنند. در امتداد این مجموعه علمی، پارک‌های علم و فناوری نیز در خدمت ارتقای تاب‌آوری کشور قرار دارند و ظرفیت ارزشمندی برای دفاع از کشور، حل مسائل و خدمت به جامعه به شمار می‌روند.

در ادامه این دیدار، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س)، با ابراز خرسندی از حضور وزیر علوم اظهار کرد: وزیر علوم همزمان که شخصیتی دانشگاهی است از فضلا و اصحاب حوزه علمیه هستند و این از افتخارات نظام اسلامی است که یکی از دانش‌آموختگان حوزه در جایگاه وزارت علوم قرار دارد. ما به این موضوع افتخار می‌کنیم و همچنین برای ما بسیار شیرین است که رئیس‌جمهور نیز در سخنان خود به آیات قرآن کریم استناد می‌کنند.

آیت‌الله سیدمحمد سعیدی با تقدیر از برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان تأکید کرد: برگزاری چنین جشنواره‌ای کار بسیار عظیم و ارزشمندی است و باید به این جلوه‌های مثبت و امیدآفرین در دانشگاه‌ها توجه ویژه داشت. ضروری است ابعاد دینی، اخلاقی و فرهنگی فعالیت‌های دانشگاهیان به‌درستی بازنمایی و به جامعه معرفی شود تا مردم با این ظرفیت‌های ارزشمند دانشگاه‌ها بیش از پیش آشنا شوند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها