شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۷:۴۷
منبع: نمایندگی چهارمحال و بختیاری
آغاز توزیع میوه شب عید از ۲۵ اسفندماه در چهارمحال و بختیاری

معاون استاندار خبر داد

آغاز توزیع میوه شب عید از ۲۵ اسفندماه در چهارمحال و بختیاری

چهارمحال و بختیاری (ایسنا) - سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: غرفه‌های در نظر گرفته شده برای توزیع میوه شب عید از روز ۲۵‌ اسفندماه آماده توزیع میوه با قیمت مصوب اعلام شده از سوی ستاد تنظیم بازار کشور باشند.

محمدکاظم منزوی ۲۱ اسفندماه در جلسه ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بحث تامین مرغ مورد نیاز ایام نوروز و ماه مبارک رمضان باید در دستور کار جهادکشاورزی قرار بگیرد، اظهار کرد: آمار کشتار مرغ به‌صورت روزانه اعلام شود تا بتوان در صورت کمبود، برنامه‌ریزی لازم را برای تامین مرغ گرم داشت.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: کشتارگاه‌ها باید تمامی ضوابط را در بحث کشتار مرغ رعایت کنند، اگر کشتارگاهی در حال تخلف است، باید قبل از ارسال پرونده به مراجع قضایی و صدور حکم، نسبت به پیشگیری از تخلف اقدامات لازم صورت بگیرد تا مرغ کشتار شده در شرایط غیربهداشتی وارد بازار نشود.

وی در خصوص توزیع میوه شب عید در چهارمحال و بختیاری، گفت: غرفه‌های در نظر گرفته شده برای توزیع میوه شب عید از روز ۲۵‌ اسفندماه آماده توزیع میوه با قیمت مصوب اعلام شده از سوی ستاد تنظیم بازار کشور باشند.

منزوی با بیان اینکه برخی کارخانجات، نهادهای خیریه، سازمان بهزیستی و کمیته‌ امداد امام خمینی درخواست اقلامی مانند مرغ منجمد، برنج، روغن و ... با قیمت تنظیم بازار برای توزیع بسته‌های معیشتی دارند، خاطرنشان کرد: عوامل توزیع بسته‌های معیشتی، کد ملی فردی که بسته به او تحویل می‌شود را اخذ و در سامانه ثبت کنند، مشکلی برای تامین کالاهای اساسی با قیمت تنظیم بازار برای اقشار آسیب‌پذیر نداریم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: سهمیه ۳۰۰ تن شکر برای صنف پولکی و نبات در استان در نظر گرفته شده است، اما این سهیمه به شرطی در اختیار این صنف قرار می‌گیرد که هیچ‌گونه افزایش قیمتی نداشته باشند، تکلیف سهمیه روغن صنف و صنعت تا فردا مشخص شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه به‌علت افزایش تراکنش‌های بانکی در ایام پایانی سال با اختلال در سیستم بانکی و مشکل نقدینگی مواجه می‌شویم، یادآور شد: طبق پیگیری‌های صورت گرفته مشکل نقدینگی بانک‌ها حل شده است و پول نقد به میزان لازم در اختیار بانک‌ها قرار می‌گیرد.

منزوی با تاکید بر اینکه باید تعداد اکیپ‌های بازرسی در چهارمحال و بختیاری در ایام پایانی سال افزایش پیدا کند، توضیح داد: فرمانداران نسبت به تامین خودرو برای اکیپ‌های بازرسی در شهرستان‌ها اقدام کنند، تعداد بازرسی‌های انجام شده در استان باید از نظر کمیت افزایش پیدا کند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان بیان کرد: افزایش کرایه حمل مسافر بین شهری بدون مصوبه ستاد تنظیم بازار در استان ممنوع است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها