سیروس ابراهیمی اظهار کرد: با توجه به دستور وزیر از طریق قرارگاه امنیت غذایی مبنی بر تعیین قیمت میوه شب عید، جلسه ستاد تنظیم بازار بهصورت فست ماژور برگزار شد و در این جلسه ایراداتی بر توزیع کالا مطرح شد و طی مکاتبه با فرمانداران لازم است جلسه تنظیم بازار را در سطح شهرستانها برگزار کنند.
وی تصریح کرد: مباشرانی که اقدام به خرید و توزیع کالا نکنند، باید بهسرعت حذف شوند چون بهاندازه کافی کالاهای اساسی شامل؛ برنج، شکر، مرغ و تخممرغ ذخیره شده و بهوفور برای توزیع وجود دارد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان خاطرنشان کرد: مباشرین یک مقدار کوتاهی دارند و فرمانداران مکلف هستند با برگزاری جلسات از طریق سازمانهای جهاد کشاورزی در شهرستانها مباشرین را مکلف به خرید و توزیع کالا کنند در غیر این صورت حذف شوند.
ابراهیمی در خصوص قیمت میوه افزود: با توجه به جمعبندی انجام شده و بررسی قیمتها در میدان بار و مراکز توزیع عمده، مراکز فروش و ماشینآلات سیار قرار بر این شد بهمنظور تنظیم بازار میوه در روزهای پایانی سال سیب از قرار هر کیلوگرم ۱۱ هزار تومان و پرتقال ۹ هزار تومان از تاریخ ۲۵ اسفند در بین شهروندان توزیع شود.
انتهای پیام

