دکتر کامران قدس در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به آخرین آمار شیوع بیماری کرونا ویروس اظهار کرد: از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون ۶۰ هزار و ۴۰۲مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی PCR در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شده اند.
وی تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته و از ۲۶ لغایت ۲۷ اردیبهشت ماه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک بیمار مثبت جدید مبتلا به کووید-۱۹ در شهرستان های تابعه دانشگاه و در مراکز درمانی بستری شده است و به این ترتیب مجموع بیماران بستری شده در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا ویروس تاکنون همان ۱۱ هزار و ۷۶۷ نفر رسیده است.
دبیر ستاد استانی مقابله با کرونا اضافه کرد: علاوه بر این در این مدت ۴۸ هزار و ۶۳۵ بیمار نیز در مناطق تحت پوشش این دانشگاه به صورت سرپایی شناسایی شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: خوشبختانه کل موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید۱۹ از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه به ۱۰ هزار و ۵۵۱ نفر رسید.
قدس با اشاره به تاثیر واکسیناسیون در کاهش مبتلایان و بستریها، از واکسیناسیون به عنوان موثرترین راه پیشگیری نام برد و از عموم شهروندان در این استان خواست همچنان نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود اقدام کنند.
انتهای پیام

