• سه‌شنبه / ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1401032416638

شکستن دیوار صوتی جنوب لبنان توسط جنگنده اسرائیلی همزمان با ورود میانجی آمریکا

شکستن دیوار صوتی جنوب لبنان توسط جنگنده اسرائیلی همزمان با ورود میانجی آمریکا

همزمان با سفر میانجی آمریکا در پرونده ترسیم مرزهای دریایی لبنان و رژیم صهیونیستی به بیروت، منابع محلی از شکستن دیوار صوتی جنوب لبنان توسط یک جنگنده اسرائیلی خبر دادند.

به گزارش ایسنا به نقل از روسیه الیوم، دوشنبه منابع خبری لبنانی اعلام کردند که یک جنگنده اسرائیلی بر فراز دریا در شهر "صور" اقدام به شکستن دیوار صوت کرده است.

این اقدام رژیم صهیونیستی همزمان با ورود یک هیئت آمریکایی به سرپرستی آموس هوکشتاین، میانجی آمریکایی برای تعیین مرزهای دریایی بین لبنان و اسرائیل، صورت می‌گیرد.

روز دوشنبه، هیئت لبنانی با حضور"دوروتی شیا"،‌ سفیر آمریکا در بیروت، میزبان هیئت آمریکایی به ریاست آموس هوکشتاین برای تعیین مرزهای دریایی بین لبنان و اسرائیل بود.

مدیر کل اداره کل امنیت ملی لبنان گفت که در این دیدار به تحولات پرونده ترسیم مرزهای دریایی بین رژیم صهیونیستی و لبنان پرداخته شد.

ورود هوکشتاین به لبنان پس از اعلام هفته گذشته ورود یک فروند کشتی اسرائیلی برای استخراج گاز طبیعی مایع به داخل میدان گازی "کاریش" و عبور از خط ۲۹ در منطقه مورد مناقشه دو طرف صورت گرفته است.

 انتهای پیام