۱۴۰۱-۰۳-۲۹ | ۰۷:۰۰
منبع: نمایندگی لرستان
برداشت آلبالو و گیلاس از سطح ۱۲۵۲ هکتار باغات بروجرد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خبر داد:

برداشت آلبالو و گیلاس از سطح ۱۲۵۲ هکتار باغات بروجرد

لرستان (ایسنا) - مدیر جهاد کشاورزی بروجرد گفت: برداشت آلبالو و گیلاس از سطح ۱۲۵۲ هکتار از باغات این شهرستان آغاز شد.

جواد گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برداشت آلبالو و گیلاس از سطح ۱۲۵۲ هکتار از باغات این شهرستان آغاز شده که  از این رقم ۸۵۲ هکتار باغ گیلاس و ۴۰۰ هکتار باغ آلبالو است.

وی تصریح کرد: میانگین تولید گیلاس هفت تن در هر هکتار است و پیش‌بینی می‌شود امسال ۴۶۵۵ تن محصول گیلاس از سطح باغات این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شود.

مدیر جهاد کشاورزی بروجرد خاطرنشان کرد: بیشترین تولید گیلاس در منطقه شیروان، روستای خایان و عباس‌آباد، منطقه والانجرد و روستای هیرابه است که محصول تولید شده از این باغات کیفیت بسیار خوبی دارد.

گودرزی اضافه کرد: این شهرستان دارای ۴۰۰ هکتار باغ آلبالو بوده که با میانگین عملکرد ۶ تن در هر هکتار است که انتظار می‌رود امسال ۱۲۲۴ تن آلبالو در این شهرستان برداشت شود.

انتهای پیام

#

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای