چهارشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۸
منبع: نمایندگی زنجان
روند افزایشی دمای زنجان از روز پنج‌شنبه هفته جاری

روند افزایشی دمای زنجان از روز پنج‌شنبه هفته جاری

زنجان (ایسنا) - کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان زنجان گفت: از روز پنج‌شنبه (۱۶ تیرماه) شاهد افزایش دمای هوا در سطح استان خواهیم بود.

حسین سلطانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت جوی استان طی روزهای آتی، عنوان کرد: تا روز شنبه (۱۸ تیرماه) به تدریج از شدت وزش باد در سطح استان کاسته خواهد شد و در ساعات صبح آسمان صاف و در برخی مناطق تا قسمتی ابری خواهد بود.

وی با اشاره به وضعیت وزش باد در شهرستان‌های زنجان، اظهار کرد: وزش باد تا روز جمعه در شهرستان‌های ماه‌نشان، طارم و سلطانیه ادامه خواهد داشت و از روز شنبه شرایط جوی در این مناطق به تدریج پایدار خواهد شد.

این مسئول با اشاره به نقشه‌های هواشناسی استان زنجان، تصریح کرد: تا روز شنبه سامانه بارشی جدیدی به محدوده استان وارد نمی‌شود و بارندگی نخواهیم داشت.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان زنجان با اشاره به داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی استان طی ۲۴ ساعت گذشته (۱۵ تیرماه)، خاطرنشان کرد: طبق داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی، ایستگاه حلب با ۳۲ درجه گرم‌ترین و ایستگاه سلطانیه با ۱۲ درجه خنک‌ترین ایستگاه‌های هواشناسی استان بوده‌اند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها