شنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۷
منبع: نمایندگی زنجان
کاهش هزینه بیماران با اجرای طرح «دارویار» در زنجان

کاهش هزینه بیماران با اجرای طرح «دارویار» در زنجان

زنجان (ایسنا) - معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: هدف از اجرای طرح «دارویار» که از ۲۲ تیرماه در زنجان آغاز شد، افزایش تعداد داروهای تحت پوشش بیمه و کاهش هزینه‌های بیماران است.

علیرضا حقیقت شامگاه دیروز (۲۴ تیرماه) در جلسه هماهنگی مدیران سازمان‌های بیمه‌گر معاونت غذا و دارو و موسسان داروخانه‌های استان زنجان که در سالن روزبه برگزار شد، در رابطه با طرح «دارویار»، اظهار کرد: این طرح همزمان با سراسر کشور از ۲۲ تیرماه در استان زنجان آغاز به‌ کار کرد.

وی در رابطه با مزایای اجرای طرح «دارویار»، افزود: بهره‌مندی همه دهک‌های درآمدی از یارانه، پرداخت نکردن از جیب بیماران، اجرای بیمه همگانی سلامت برای افراد فاقد بیمه، برقراری پوشش بیمه‌ای برای داروهایی که پیش از این تحت شمول حمایت‌های بیمه‌ای نبوده، منطقی شدن تجویز و مصرف دارو و حمایت ویژه از داروهای مصرفی بیماری‌های مزمن خاص و صعب‌العلاج از جمله مزایای اجرای طرح «دارویار» است.

این مسئول با بیان اینکه در اجرای طرح «دارویار»، ۱۰۰ داروی پرمصرف جدید و ۳۶۶ داروی ضروری بیماری‌های مزمن تحت پوشش بیمه قرار گرفت، خاطرنشان کرد: هدف این طرح افزایش تعداد داروهای تحت پوشش بیمه و کاهش هزینه‌های بیماران است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها